Básníci ve Fra: Jonáš Zbořil a Nová divočina

/ Fra

I kavárna Fra a její pořady poezie musely do virusové virtuality. Petr Borkovec si tak zatím zve básníky před mikrofon a před kamery bez diváků. Třeba Jonáše Zbořila, básníka a rozhlasového moderátora Radia Wave a jeho literárního pořadu Liberatura.

Další články

TV Kosmas

Knižní novinky doby virové - IV.

Knižnímu světu se snad opravdu 27. dubna podaří otevřít přes měsíc zavřená knihkupectví - zatím ta, která mají do 200 m2. Čtenáři se tak po nucené přestávce budou zase setkávat s knihami tváří v tvář. Zatím ukazujeme počtvrté několik vybraných novinek alespoň "na dálku".
 | tomáš weiss, vojtěch polák
TV Kosmas

Spisovatelé v izolaci: Miřenka Čechová

Miřenka Čechová tráví čas v izolaci se svým synem a manželem⁠ a jejich vzájemné vztahy procházejí těžkou zkouškou. Snad to neskončí vraždou...Autorka čte povídku Platónskej údiv
 | ČRo Vltava
TV Kosmas

Knižní novinky doby virové - III.

Někdy, když se dobře zaposloucháte, můžete v posledních dnech zaslechnout, jak knihy úpí. A to hlavně ty, počaté ještě před zavřením knihkupectví. A tak jsou tu další knižní novinky z doby virové. My ukážeme a vy, pokud vás některá zaujme, už víte, co dělat. E-shop Kosmasu rozhodně odbavuje bez prodlení.