Martin Řezníček o Rozpojených státech v Knihovně Václava Havla

/ Knihovna Václava Havla

Biden je zvolen, Trump ale twitteruje, že on taky. Rozpojené státy v přímém přenosu. O Americe jako výjimečné a zároveň obyčejné zemi, která má své vlastní problémy, si povídá televizní redaktor Martin Řezníček s ředitelem Knihovny Václava Havla Michaelem Žantovským, jenž působil v USA jako velvyslanec České republiky. Diskuzi moderuje Jana Sehnálková z Katedry severoamerických studií FSV UK.

Další články

TV Kosmas

Milé děti, víte ještě, co to je televize?

Herec Jiří Lábus pro vás před kamerou uspořádal jednomužný křest skvělé dětské knížky Co byla a co je televize. Předešlé tituly Jak vznikl film a Jak se dělá film jsme křtili vždy s kupou dětí - to není možné, ale snad vám tenhle výborný skeč zvedne náladu!
 | nakl. Argo
TV Kosmas

Duše K - tentokrát o metodě Wima Hofa

Wim Hofova metoda se těší stále rostoucí popularitě. Metoda sestává z tří pilířů - práce s nastavením mysli, vědomým otužováním a práci s dechem. Chcete si vědomě posílit svoji imunitu, zlepšit si spánek, snížit zánětlivost v těle či pořádně aktivovat svůj kardiovaskulární systém? O správné aplikaci Wim Hof metody a osobních prožitcích si Jaroslav Dušek povídal s lektory, kteří v České republice provádějí zážitkem této metody.
 | Divadlo Kampa
TV Kosmas

Lída Rakušanová: Za posledních 10 let se svět pohnul směrem k rozdělování společnosti a populismu

"Musíme vybudovat občanskou společnost, která je silná a sebevědomá. Občanství není jen to, že se chovám svobodně a dělám si co chci, ale je to i zodpovědnost. Se svobodou jsme naložili, jak jsme nejlíp uměli. Není to až tak špatné, protože jsem v NATO a v Evropské unii." Lída Rakušanová