Setkání autorů Velkého knižního čtvrtku - podzim 2023 se čtenáři v Knihovně VH

/ Havel Channel

24. pokračování Velkého knižního čtvrtku - podzim 2023 představilo čtenářům 15 titulů. Na setkání v Knihovně Václava Havla přijely i dvě zahraniční autorky - Hannah Gold a Janne Teller. Pozvání přijali také Andrea Sedláčková, Josef Formánek, Václav Vokolek, David Bőhm, Pavel Tomeš, Martin Chadima a Milan Jakobec. Zahraniční tituly představili překladatelé Pavel Pecháček a Tomáš Havel. Pořadem provedl Jiří Svoboda, kulturní redaktor ČT.

Kompletní nabídky Velkého knižního čtvrtku  - podzim 2023 je TADY

Knihy ve své e-podobě TADY

Další články

TV Kosmas

Velký knižní čtvrtek - podzim 2023: Pavel Tomeš: 13!

19. října 2023 - datum Velkého knižního čtvrtku. Zahájení proběhne spolu s dostupnými autory od 17 hod. v Knihovně Václava Havla. Na místě už budou pro vás připravené knihy. Včetně té od Pavla Tomeše.
 | Tomáš Weiss, studio Soundguru
TV Kosmas

Velký knižní čtvrtek - podzim 2023: Martin Chadima: Poslední kacíř

Poslední kacíř je strhující historický román, který vás vtáhne do temného a záhadného světa středověku. Společně s Ondřejem a Petrem se ocitnete uprostřed epického boje mezi vírou a poznáním, plného nebezpečí a vzrušení. Tento fascinující příběh odkrývá zákulisí staré Prahy, kde se proplétají osudy hrdinů s temnými silami a střetávají se prastará tajemství s budoucím osudem.
 | Tomáš Weiss, Jan Křikava
TV Kosmas

Lesní zahrady v kinech

První český dokument, který mapuje trendy lesních zahrad v ČR, už je hotový a tady je malá ochutnávka! Film vyrobila parta nadšenců kolem spolku Permakultura CS za podpory Nakladatelství DharmaGaia. Oficiální premiéra filmu pak bude 17. listopadu 2023 v rámci Permakulturní konference.