Nejprodávanější Kniha - leden 2014

Babičko, vyprávěj
(21x)
Otevřená kniha pro zaznamenání vzpomínek vaší babičky od dětství po současnost. Babička bude moci sama nebo s vaší pomocí vyplňovat knížku a odpoví tak na celou řadu pečlivě vybraných otázek.
Ukázky

Babičko, vyprávěj

531 Kč
Dědečku, vyprávěj
(18x)
Otevřená kniha pro zaznamenání vzpomínek vašeho dědečka od dětství po současnost. Dědeček bude moci sám nebo s vaší pomocí vyplňovat knížku a odpoví tak na celou řadu pečlivě vybraných otázek.
Ukázky

Dědečku, vyprávěj

531 Kč
Lichožrouti navždy
(2x)
Třetí, závěrečný díl pohádkového románu o tvorech, kteří nám kradou ponožky a dělají z páru licháče. Hihlík a jeho přátelé se vracejí z Afriky zpět do Prahy. A v téhle džungli velkoměsta čelí naši hrdinové mnohem většímu nebezpečí než dosud…

Lichožrouti navždy

297 Kč
Waldemar a Olga
Nádherná zpověď a vzpomínka na životní a osudovou lásku.

Waldemar a Olga

357 Kč
Lichožrouti se vracejí
Druhý díl příběhu ze skrytého života lichožroutů se rozbíhá po dvou liniích, které se postupně proplétají a často i řádně zauzlí. Humorná a zároveň dobrodružná sága pro děti.

Lichožrouti se vracejí

297 Kč
Návrat Krále Šumavy
(11x)
Životopisný román o nepolapitelném převaděči, který se stal předobrazem Krále Šumavy, vychází z jeho vlastních vzpomínek, svědectví pamětníků i archivních dokumentů.

Návrat Krále Šumavy

378 Kč
Silmarillion (ilustrované vydání)
(3x)
Ilustrované vydání knihy, ve které jsou shromážděny dějiny Středozemě od jejího stvoření božským Ilúvatarem přes vyprávění o jejím utváření a osídlování až k hrdinům, kteří jí přinesli slávu.

Silmarillion (ilustrované vydání)

508 Kč
Stepní vlk
(6x)
Světově proslulý román z roku 1927. Hesse v něm bilancuje krize uplynulého desetiletí a pokouší se formulovat východiska z nich. Román vyniká neobvyklou strukturou, poetickou hrou fantazie i působivým prolínáním snu a skutečnosti.

Stepní vlk

223 Kč
Praha moderní 2. díl
(1x)
Druhý díl úspěšného průvodce po moderní pražské architektuře první poloviny dvacátého století zachycuje slovem a obrazem další dvě stovky slavných, ale i méně známých, avšak architektonicky pozoruhodných staveb.

Praha moderní 2. díl

359 Kč
Spisy VI  - Básně
(1x)
6. svazek Borgesových Spisů obsahuje první české překlady Borgesovy poezie do češtiny, zejména autorovu nejoblíbenější sbírku Tvůrce.

Spisy VI - Básně

223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>