Nejprodávanější tituly - listopad 2014

Vychováváme děti a rosteme s nimi
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
Umění francouzské kuchyně
(2x)
Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.
Ukázky

Umění francouzské kuchyně

583 Kč
Jak si postavit letadlo
(2x)

"Proč bysme si vlastně nemohli postavit letadlo?" navrhne jednoho podzimního odpoledne krysák Arny svému kamarádovi vrabčáku Zílovi. "Nepřipadá ti, Arny, divné, aby si pták stavěl letadlo?" Přibližně takto začíná pokračování Edice technických pohádek.

Ukázky

Jak si postavit letadlo

253 Kč
Na co jsem si ještě vzpomněl
Paměti respektované osobností české žurnalistiky Jana Petránka volně vycházejí z rozhlasového cyklu Osudy a jsou svědectvím o životě plném dramatických okamžiků i trvalou snahou o sebezdokonalování. Součástí knihy je CD s písňovou tvorbou autora.

Na co jsem si ještě vzpomněl

80 Kč
Chytré pohádky pro malé rozumbrady
Kromě fantastických pohádek, kde se to hemží nadpřirozenými bytostmi a čaruje se ostošest, existují i pohádky, ve kterých se nevyskytují pohádkové obludy, kde nevítězí mocné kouzlo či hrubá síla, ale navrch má rozum, moudrost a vtip.

Chytré pohádky pro malé rozumbrady

449 Kč
Ve slepé uličce
(4x)
5. případ komisaře Wallandera.
Léto roku 1994 patří k nejteplejším, jaká vůbec lidé pamatují. Ale letní pohoda pro komisaře Wallandera končí, když se mladá dívka před jeho očima upálí v řepkovém poli.

Ve slepé uličce

305 Kč
Opráski sčeskí historje 3
(1x)
Opráski sčeskí historje jsou krátké komiksy (stripy) postavené na reálném historickém základu, který někdy doplňuje vykonstruovaná pointa. Správná gramatika v nich jde stranou, velký prostor naopak dostává specifický a často nekorektní humor.
Ukázky

Opráski sčeskí historje 3

175 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(26x)
Kromě bolestných otázek viny, odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

382 Kč
Inferno /anglicky/
(18x)
Robert Langdon se tentokráte ocitá v srdci Itálie, kde studuje mnoha záhadami a tajemstvími opředený rukopis - Danteho Peklo (Inferno). Musí se postavit tváří v tvář soupeři, který ho zavede do světa klasického umění, tajných chodeb a futur. zbraní.

Inferno /anglicky/

449 Kč
Anatomie lži
(3x)
Bestseller Dana Browna. V románu, kde jedna dramatická událost střídá druhou, vypráví strhující příběh o vědeckém objevu, který zásadně mění pohled na život na Zemi i ve vesmíru.
Ukázky

Anatomie lži

423 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>