Nejprodávanější e-knihy - červenec 2014

Skutečná událost
(11x)
Vítězný román knižní ceny Magnesia Litera 2014 v kategorii próza.
Ukázky

Skutečná událost

148 Kč
Švábi
(30x)
V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky. V Oslu na ministerstvu zahraničí vypuká panika...
Ukázky

Švábi

339 Kč
Němci
(23x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
Ukázky

Němci

259 Kč
Sněhulák
(53x)
Sedmá kniha volné série krimirománů, jejichž hrdinou je komisař Harry Hole. Vyšetřování je tentokrát ještě napínavější než obvykle a pro Harryho o to složitější, že se silně dotýká jeho nové kolegyně i jedné velice blízké osoby.
Ukázky

Sněhulák

319 Kč
Dalajlamova kočka a umění příst
(3x)
Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství!
Ukázky

Dalajlamova kočka a umění příst

149 Kč
Vejce a já
(7x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
Ukázky

Vejce a já

178 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží
(18x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

198 Kč
Netopýr
(25x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.
Ukázky

Netopýr

299 Kč
Písečný muž
(19x)
Čtvrtý krimi román série s komisařem Joonou Linnou. Jedné chladné zimní noci se ve Stockholmu objeví mladý muž, jenž kráčí podél železničního mostu.
Ukázky

Písečný muž

249 Kč
Slepá mapa
(36x)
Anna, Alžběta, Anežka. Tři ženy, tři generace, jedna rodina a mnoho životních zvratů, traumat a tajemství
Ukázky

Slepá mapa

259 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 663 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 67 > >>