Nejprodávanější tituly - srpen 2014

Skála
(14x)
Thriller temný a děsivý jako bouřlivé skotské moře za zimní noci.
Ukázky

Skála

269 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(26x)
Kromě bolestných otázek viny, odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

382 Kč
Inferno /anglicky/
(18x)
Robert Langdon se tentokráte ocitá v srdci Itálie, kde studuje mnoha záhadami a tajemstvími opředený rukopis - Danteho Peklo (Inferno). Musí se postavit tváří v tvář soupeři, který ho zavede do světa klasického umění, tajných chodeb a futur. zbraní.

Inferno /anglicky/

449 Kč
Červenka
(7x)
3. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi.
Ukázky

Červenka

449 Kč
Sex není zadarmo
(3x)

Chester je unaven ze vztahů s ženami, a po dalším rozchodu se rozhodne nezkoušet znovu najít pevný vztah s jinou dívkou. Sex mu ovšem schází......

Ukázky

Sex není zadarmo

253 Kč
Primal Blueprint
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
Slepá mapa
(17x)
Anna, Alžběta, Anežka. Tři ženy, tři generace, jedna rodina a mnoho životních zvratů, traumat a tajemství
Ukázky

Slepá mapa

359 Kč
Básník
(14x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Kniha získala cenu Magnesia Litera Kniha roku 2014.
Ukázky

Básník

377 Kč
George Harrison
Vynikající obsáhlá a poctivá biografie, která vyšla u příležitosti nedožitých sedmdesátin britské hudební legendy. Přináší působivý intimní portrét, který odhaluje mnoho nového i těm, kteří o Beatles a Harrisonovi ledacos vědí.

George Harrison

202 Kč
Švábi
(1x)
Harry Hole bojuje s odvrácenou stranou Bangkoku. 2. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky

Švábi

449 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>