Nejprodávanější tituly - listopad 2015

Zábavné příběhy Čtyřlístku
Další, v pořadí už čtrnáctá souborná kniha Čtyřlístku, se jmenuje Zábavné příběhy Čtyřlístku a obsahuje čtrnáct příběhů.

Zábavné příběhy Čtyřlístku

378 Kč
Lichožrouti navždy
(2x)
Třetí, závěrečný díl pohádkového románu o tvorech, kteří nám kradou ponožky a dělají z páru licháče. Hihlík a jeho přátelé se vracejí z Afriky zpět do Prahy. A v téhle džungli velkoměsta čelí naši hrdinové mnohem většímu nebezpečí než dosud…

Lichožrouti navždy

297 Kč
Už je tady zas
(16x)
Co kdyby Hitler v roce 1945 nespáchal sebevraždu, ale jen usnul? A co kdyby se probudil roku 2011? Jak by se asi tvářil a našel by v našem světě spojence, kteří by ho podpořili?
Ukázky

Už je tady zas

338 Kč
Červenka
(7x)
3. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi.
Ukázky

Červenka

449 Kč
Jak si postavit letadlo
(2x)

"Proč bysme si vlastně nemohli postavit letadlo?" navrhne jednoho podzimního odpoledne krysák Arny svému kamarádovi vrabčáku Zílovi. "Nepřipadá ti, Arny, divné, aby si pták stavěl letadlo?" Přibližně takto začíná pokračování Edice technických pohádek.

Ukázky

Jak si postavit letadlo

253 Kč
Dcery
Ve svém druhém románu autorka vypráví příběh čtyř generací své vlastní rodiny a jeho děj se ze Slovácka přesouvá do Prahy a do severních Čech.

Dcery

412 Kč
Sněží, sněží...
Sníh o Vánocích je hezká věc, ale čeho je moc, toho je příliš. Taková sněhová bouře umí zamíchat i těmi nejlepšími plány...
Ukázky

Sněží, sněží...

269 Kč
Z pohádkové postýlky
Povídání pro snílky z pohádkové postýlky s barevnými obrázky ke všem pohádkám.

Z pohádkové postýlky

359 Kč
Muž jménem Ove
(21x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

Ukázky

Muž jménem Ove

373 Kč
Pálenka
(6x)
Meditativní, autobiograficky laděná a stylisticky výrazná próza.
Ukázky

Pálenka

224 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>