Nejprodávanější knihy - březen 2015
beletrie

Klimtův polibek - 6%
(2x)
Román o velké první lásce krutě poznamenané dobou, v níž se odehrává. Adam a Silvie se milují, ale jeho otec je příslušníkem STB a její emigrant. A zbytek Silviiny rodiny, která zůstala na Slovensku, je stále v hledáčku Státní bezpečnosti.
beletrie
Ukázky

Klimtův polibek

297 Kč
279 Kč
Na co jsem si ještě vzpomněl - 11%
Paměti respektované osobností české žurnalistiky Jana Petránka volně vycházejí z rozhlasového cyklu Osudy a jsou svědectvím o životě plném dramatických okamžiků i trvalou snahou o sebezdokonalování. Součástí knihy je CD s písňovou tvorbou autora.
beletrie

Na co jsem si ještě vzpomněl

80 Kč
71 Kč
Muž bez dechu - 41%

Zuří válka, uběhl měsíc od německého debaklu u Stalingradu, Rudá armáda táhne na západ. Do policejního ústředí v Berlíně dolehne zpráva, že u ruského Smolensku byly nalezeny ostatky svázaných a zastřelených polských důstojníků.

beletrie
Ukázky

Muž bez dechu

318 Kč
189 Kč
Silmarillion (ilustrované vydání) - 6%
(3x)
Ilustrované vydání knihy, ve které jsou shromážděny dějiny Středozemě od jejího stvoření božským Ilúvatarem přes vyprávění o jejím utváření a osídlování až k hrdinům, kteří jí přinesli slávu.
beletrie

Silmarillion (ilustrované vydání)

508 Kč
478 Kč
Farma zvířat/ Animal Farm - 6%
(6x)
Bilingvní, anglicko-české vydání světoznámého románu, který proslul jasnozřivou alegorií principů bolševické revoluce.
beletrie

Farma zvířat/ Animal Farm

212 Kč
199 Kč
Léto - 6%
(8x)
Po knížce o jaru přichází Léto. Autorka na obrázcích znovu vypráví své malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti.
beletrie

Léto

239 Kč
224 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch - 6%
(26x)
Kromě bolestných otázek viny, odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
beletrie
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

382 Kč
359 Kč
Divoké karty I. - 41%
(5x)
Odhalte tajné dějiny světa, když Zemi r.1946 postihne mimozemský virus, jenž hrstku přeživších obdaří podivuhodnými silami a jiní jsou potiženi duševními a tělesnými vadami. Někteří propůjčí své síly do služeb lidstva, jiní se stanou jeho nepřáteli.
beletrie
Ukázky

Divoké karty I.

318 Kč
189 Kč
Aristokratka ve varu - 11%
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!
beletrie

Aristokratka ve varu

269 Kč
239 Kč
Sára. Kniha první - 6%
(6x)
Sára je plachá, uzavřená desetiletá dívka, která není příliš šťastná. To všechno se změní, když potká Šalamouna, moudrou nadpozemskou sovu, která jí ukáže, jak se na svět dívat jinak.
beletrie

Sára. Kniha první

195 Kč
183 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>