Nejprodávanější knihy - březen 2015
beletrie

Poslední aristokratka - 11%
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
beletrie

Poslední aristokratka

260 Kč
231 Kč
Gerron - 6%
Životní příběh slavného německého herce a režiséra židovského původu, který byl nacisty transportován do terezínského ghetta. Zde má natočit propagandistický film ukazující šťastný život Židů v tomto městě. Zvítězí touha žít, nebo svědomí?
beletrie
Ukázky

Gerron

314 Kč
295 Kč
Případy inspektora Rádla - 11%
(5x)

Výjimečné příběhy z první republiky, které nabízí unikátní pohled na práci tehdejší tajné služby. Nejzdařilejší česká špionážní próza posledních 20 let!

beletrie

Případy inspektora Rádla

269 Kč
239 Kč
Jak si postavit auto - 6%
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
beletrie
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
238 Kč
Hagibor - 11%
(4x)
Autorka ve své druhé prozaické knize vypráví příběh mladé fotografky Hany, která na počátku sedmdesátých let v panice před hrozbou ústrků ze strany režimu uteče pomocí fingovaného sňatku do Londýna.
beletrie
Ukázky

Hagibor

205 Kč
182 Kč
Deník udavače - 11%
(1x)
Kniha je svým způsobem dokumentem, nicméně její největší devizou je Jarchovského literární talent.
beletrie

Deník udavače

242 Kč
215 Kč
Dopis Cyranovi - 11%
Zuzana Maléřová nás hned úvodním textem, nazvaným Dopis Cyranovi, přivítá ve světě své knihy, plné ojedinělých dopisů. Jedny nazvala „cyranovskými“, neboli „dopisy v zastoupení“, těmi druhými jsou dopisy svým blízkým - nikdy neodeslané.
beletrie

Dopis Cyranovi

224 Kč
199 Kč
Altschulova metoda - 6%
(9x)
Bravurně napsaný příběh, zasazený do různých zemí, historických epoch a alternativních světů, konfrontuje čtenáře s důsledky postmoderní technologie, vyvinuté v budoucnosti ze středověké kabaly.
beletrie
Ukázky

Altschulova metoda

339 Kč
319 Kč
Pálenka - 11%
(6x)
Meditativní, autobiograficky laděná a stylisticky výrazná próza.
beletrie
Ukázky

Pálenka

224 Kč
199 Kč
Jak si postavit letadlo - 6%
(2x)

"Proč bysme si vlastně nemohli postavit letadlo?" navrhne jednoho podzimního odpoledne krysák Arny svému kamarádovi vrabčáku Zílovi. "Nepřipadá ti, Arny, divné, aby si pták stavěl letadlo?" Přibližně takto začíná pokračování Edice technických pohádek.

beletrie
Ukázky

Jak si postavit letadlo

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>