Nejprodávanější tituly - březen 2015

Skála
(14x)
Thriller temný a děsivý jako bouřlivé skotské moře za zimní noci.
Ukázky

Skála

269 Kč
Ďáblův sluha
Mocný jihočeský velmož Oldřich z Hradce se soukromě obrátí na královského prokurátora a správce severních Čech Oldřicha z Chlumu s prosbou o pomoc. Na jeho panství se totiž začaly dít věci, které jsou nejen proti lidskému rozumu, ale i proti víře.

Ďáblův sluha

314 Kč
Přízrak
(6x)
Detektiv Harry Hole se po třech letech strávených v Hong Kongu vrací domů do Norska, nejde ovšem o žádnou zdvořilostní návštěvu.
Ukázky

Přízrak

404 Kč
Stručná historie času v obrazech
(1x)
Aktualizované a rozšířené vydání knihy světoznámého fyzika.
Ukázky

Stručná historie času v obrazech

560 Kč
Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel
(94x)
Duchaplný, inteligentní i zábavný román, jehož hrdina vykazuje přímo cimrmanovské rysy. Švédsky vyšla poprvé na podzim 2009 a skoro okamžitě se stala čtenářským hitem a byla přeložena do desítek jazyků.
Ukázky

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel

189 Kč
Koncept kontinua
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.

Koncept kontinua

168 Kč
Ďáblova hora
(3x)
Vzal spravedlnost do vlastních rukou. Příběh osamělého mstitele, luxusní prostitutky a detektiva, který dostal poslední šanci, se proplétají v mrazivém detektivním thrilleru. Tři osudy, jeden průsečík.
Ukázky

Ďáblova hora

297 Kč
Klimtův polibek
(2x)
Román o velké první lásce krutě poznamenané dobou, v níž se odehrává. Adam a Silvie se milují, ale jeho otec je příslušníkem STB a její emigrant. A zbytek Silviiny rodiny, která zůstala na Slovensku, je stále v hledáčku Státní bezpečnosti.
Ukázky

Klimtův polibek

297 Kč
Na co jsem si ještě vzpomněl
Paměti respektované osobností české žurnalistiky Jana Petránka volně vycházejí z rozhlasového cyklu Osudy a jsou svědectvím o životě plném dramatických okamžiků i trvalou snahou o sebezdokonalování. Součástí knihy je CD s písňovou tvorbou autora.

Na co jsem si ještě vzpomněl

80 Kč
Ve slepé uličce
(4x)
5. případ komisaře Wallandera.
Léto roku 1994 patří k nejteplejším, jaká vůbec lidé pamatují. Ale letní pohoda pro komisaře Wallandera končí, když se mladá dívka před jeho očima upálí v řepkovém poli.

Ve slepé uličce

305 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>