Nejprodávanější tituly - březen 2015

Ze světa islámu
(2x)
Musilův pohled na vývoj islámu vychází z důvěrné znalosti životní praxe i postojů muslimů a v mozaice poznání má stále svou hodnotu.

Ze světa islámu

359 Kč
Nevěra
(4x)
Příběh ženy, která cítí, že jí v manželství cosi chybí, a pokusí se změnit svůj život. "Lepší je nežít nežli nemilovat..."
Ukázky

Nevěra

211 Kč
Inferno /anglicky/
(18x)
Robert Langdon se tentokráte ocitá v srdci Itálie, kde studuje mnoha záhadami a tajemstvími opředený rukopis - Danteho Peklo (Inferno). Musí se postavit tváří v tvář soupeři, který ho zavede do světa klasického umění, tajných chodeb a futur. zbraní.

Inferno /anglicky/

449 Kč
Jak si postavit auto
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
Ticho
(2x)
Kniha věnovaná introvertům a jejich přednostem.

Ticho

395 Kč
Žena v kleci - 25%
(15x)
Komisař Carl Morck je po traumatické události, utrpěné během služby, přeložen do nově založeného oddělení Q, kde se má zabývat nevyřešenými případy z minulosti. Thriller.

Žena v kleci

239 Kč
179 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
Něžná náruč rodičů
(6x)
Tato publikace je určena všem, kteří chtějí porozumět nejmenším dětem a nabídnout jim kvalitní péči. Vzhledem k tomu, že největší vliv na rozvoj dítěte v nejranějším věku mají rodiče, je kniha věnována zejména jim.

Něžná náruč rodičů

464 Kč
Sněhulák
(24x)
7. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi.
Ukázky

Sněhulák

449 Kč
Husitská epopej I. - Za časů krále Václava IV. 1400-1415
Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království.

Husitská epopej I. - Za časů krále Václava IV. 1400-1415

422 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>