Nejprodávanější tituly - duben 2015

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
Pomsta geografie
(2x)
V této provokativní knize nabízí Robert D. Kaplan, autor několika bestsellerů ve Spojených státech amerických, nový pohled na globální změny a snaží se najít odpověď na otázku, čemu jednotlivé kontinenty a státy budou muset v budoucích letech čelit.

Pomsta geografie

409 Kč
Krajina nočních jezdců
Píše se rok 1422 a boj v Čechách se rozhořel s plnou intenzitou.

Krajina nočních jezdců

314 Kč
Najděte si svého marťana
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
Ďáblova hora - 43%
(3x)
Vzal spravedlnost do vlastních rukou. Příběh osamělého mstitele, luxusní prostitutky a detektiva, který dostal poslední šanci, se proplétají v mrazivém detektivním thrilleru. Tři osudy, jeden průsečík.
Ukázky

Ďáblova hora

148 Kč
84 Kč
Záhyb
Fascinující text francouzského filosofa Gillese Deleuze přehýbá Leibnizovy barokní koncepce do naší epochy poznamenané podobně jako baroko ztrátou racionalistických a pozitivistických jistot, a z mnohých perspektiv nahlíží na zásadní problémy světa.

Záhyb

224 Kč
Dalajlamova kočka
(9x)
Dalajlamova kočka je zábavný a čtivý román. Dozvíme se v něm i to, jak by asi dalajlama reagoval, kdyby dostal jako dárek mrtvou myš. A také, proč zrovna kočičí oči nejlépe vidí lidské slabosti i krásu.

Dalajlamova kočka

220 Kč
Stručnější historie času
Nová verze světového bestselleru Stručná historie času. Stephen Hawking ve spolupráci s Leonardem Mlodinowem si dali za cíl především usnadnit pochopení obsahu. Knihu doplnili také řadou nových poznatků z oblasti fyziky a kosmologie.
Ukázky

Stručnější historie času

338 Kč
Pentagram
(6x)
V Oslu řádí sériový vrah a kromě obětí za sebou nechává symboly pěticípé hvězdy – pentagramu.

Pentagram

449 Kč
Malý princ
(4x)
Když opuštěný letec potká v africké poušti malého prince, netuší, co všechno mu setkání přinese.

Malý princ

539 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>