Nejprodávanější knihy - březen 2016

Šmírbuch jazyka českého
(2x)
Slovník Patrika Ouředníka nabízí jinou češtinu, než jsme zvyklí. Ouředník ji důmyslně označuje neterminologicky jako „češtinu nekonvenční" – její hranice je dost těžké přesně vymezit. Obsahuje 1.260 tématických skupin a podskupin a přes 16.000 lexémů

Šmírbuch jazyka českého

449 Kč
Bůh v troskách
(2x)

Navzdory tomu, co zažil v bitvách druhé světové války, bude pro hlavního hrdinu Teddyho nejtěžší prožít budoucnost, v niž ani nedoufal.

Ukázky

Bůh v troskách

358 Kč
7x ve vedlejší úloze
(2x)

Novinářka Alice Horáčková se do podrobna vyptávala osmi sourozenců sedmi výjimečných lidí na to, jaké to je, žít svůj život ve vedlejší úloze. Zjistila, že to je často těžší než vystupovat v hlavní roli.

Ukázky

7x ve vedlejší úloze

268 Kč
Čáp nejni kondor
Autobiografická kniha písničkářky Radůzy obohacená o fotky ze soukromého archivu s interaktivní obálkou a s audioknihou jako bonus.
Ukázky

Čáp nejni kondor

215 Kč
Život na živo
(1x)
Tato kniha je naplněna autentickými příběhy lidí, kteří za autorovy přímé účasti prožili smrt zaživa. Zhoubný proces v těle, známý jako rakovina, mnohým z nich umožnil vstát z mrtvých, když předtím překonali sami sebe.

Život na živo

269 Kč
Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!

Aristokratka ve varu

269 Kč
Léto
(8x)
Po knížce o jaru přichází Léto. Autorka na obrázcích znovu vypráví své malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti.

Léto

254 Kč
Koncept kontinua
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.

Koncept kontinua

168 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>