Nejprodávanější tituly - leden 2017
naučná, odborná a učebnice

Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
naučná, odborná a učebnice

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Hluboká práce: Pravidla pro soustředěný úspěch v roztěkaném světě - 11%
(4x)
V dnešní době neustálé online dostupnosti většina lidí ztratila schopnost ponořit se hluboce do práce a své dny místo toho tráví v horečné smršti emailů a sociálních sítí, aniž by si uvědomovali, že existuje lepší možnost.
naučná, odborná a učebnice

Hluboká práce: Pravidla pro soustředěný úspěch v roztěkaném světě

314 Kč
279 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi - 6%
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.
naučná, odborná a učebnice

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
264 Kč
Lehká kuchyně - 11%
(4x)
„Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z gruntu."
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Lehká kuchyně

413 Kč
367 Kč
Život samá pohroma - 11%
(4x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
naučná, odborná a učebnice

Život samá pohroma

584 Kč
519 Kč
Zhubněte jednou provždy 1 - 11%
(1x)
Jak jednoduchý systém pomáhá dosáhnout sílu, zdraví a vitalitu na celý život
naučná, odborná a učebnice

Zhubněte jednou provždy 1

269 Kč
239 Kč
Život na živo - 11%
(1x)
Tato kniha je naplněna autentickými příběhy lidí, kteří za autorovy přímé účasti prožili smrt zaživa. Zhoubný proces v těle, známý jako rakovina, mnohým z nich umožnil vstát z mrtvých, když předtím překonali sami sebe.
naučná, odborná a učebnice

Život na živo

269 Kč
239 Kč
Stručnější historie času - 6%
Nová verze světového bestselleru Stručná historie času. Stephen Hawking ve spolupráci s Leonardem Mlodinowem si dali za cíl především usnadnit pochopení obsahu. Knihu doplnili také řadou nových poznatků z oblasti fyziky a kosmologie.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Stručnější historie času

338 Kč
318 Kč
Doba z druhé ruky - 11%
(6x)
Autorka byla oceněna Nobelovou cenou za literaturu na rok 2015. Zcela výjimečná kniha mimořádné autorky, nabízí hlubokou sondu do ruské společnosti a pomáhá porozumět jejímu současnému vývoji.
naučná, odborná a učebnice

Doba z druhé ruky

440 Kč
391 Kč
Pořádek nejen v hlavě - 11%
Vydejte se na čtyřtýdenní očistu nejen svého těla, ale také vztahů, prostoru kolem sebe i své mysli. Díky spoustě skvělých tipů a názorných příběhů budete mít za pouhých 28 dní hotový úklid ve čtyřech důležitých oblastech svého života.
naučná, odborná a učebnice

Pořádek nejen v hlavě

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>