Nejprodávanější e-knihy v roce 2012
psychologie

Cesta pravého muža - 20%
(8x)
Cesta pravého muža by mala byť "povinným" čítaním. David Deida je jedným z prevratných a najprovokatívnejších duchovných učiteľov súčasnosti. Učí mužov, ako byť mužmi a ženy, ako byť ženami, ako porozumieť mužom a ako ich podporiť v ich mužnosti.
psychologie
Ukázky

Cesta pravého muža

189 Kč
151 Kč
Zen a hotovo - 20%
(6x)
Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD).
psychologie
Ukázky

Zen a hotovo

140 Kč
112 Kč
Jak sbalit ženu 2.0 - 20%
(3x)
Praktická příručka technologie lovu - aktualizované a doplněné vydání s cvičebnicí.
psychologie
Ukázky

Jak sbalit ženu 2.0

189 Kč
151 Kč
Poznej svůj cíl - 20%
(3x)
Kniha vypráví o životních souvislostech a upozorňuje na základní úkol každého člověka - projevit se! Populárně-psychologický rádce.
psychologie
Ukázky

Poznej svůj cíl

130 Kč
104 Kč
Jak žít s neurózou - 20%
(1x)
Čtvrté rozšířené vydání úspěšné knížky, která informuje o tom, jaké jsou příčiny a příznaky neurotických poruch a jak se tyto poruchy léčí a jak neurózám předcházet.
psychologie
Ukázky

Jak žít s neurózou

95 Kč
76 Kč
Lidství - 20%
(1x)
Kniha navazuje na autorovo dílo Sociální mozek a je určena všem zájemcům o výsledky a směřování soudobé kognitivní a afektivní neurovědy - lékařům, psychologům, právníkům i filozofům.
psychologie
Ukázky

Lidství

189 Kč
151 Kč
Sebepoškozování - 20%
Narůstající počet mladých lidí v „objektivních" nebo „subjektivních" životních krizích sahá po žiletce či hořící cigaretě a zaměřuje svou „agresivitu" proti sobě. Tato publikace vysvětluje, že nejde o agresivitu v zjednodušujícím slova smyslu.
psychologie
Ukázky

Sebepoškozování

169 Kč
135 Kč
Skrytá autorita - 20%
Lidská víra významně ovlivňuje činnost politických stran, církví, ekologických organizací i vědeckých skeptiků. Víra je emocionální stav, díky kterému jednáme podle psychologie davu. Kniha se zabývá psychologickými a sociologickými aspekty lidské víry.
psychologie
Ukázky

Skrytá autorita

168 Kč
134 Kč
Duch a duše - 20%
Tato kniha je určena pro čtenáře z řad odborných i laických zájemců o psychologii, psychoanalýzu, alternativní terapie a duchovno.
psychologie
Ukázky

Duch a duše

179 Kč
143 Kč
Evoluce touhy - 20%
Kniha Davida Busse je první publikací evoluční psychologie o sexuálních strategiích vycházející v češtině.
psychologie
Ukázky

Evoluce touhy

121 Kč
97 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 23 položek
1 2 3 > >>