Nejprodávanější tituly v roce 2012
poezie

Běží liška k Táboru

Doporučujeme všem, kteří chtějí dětem zprostředkovat hudbu nenásilnou a snadnou formou. Kniha obsahuje CD se všemi nazpívanými písničkami + jejich karaoke verzi (jen hudba). Díky tomu si děti mohou písničky zpívat s hudebním doprovodem i samy.

poezie

Běží liška k Táboru

204 Kč
Elegie
Pátá Ortenova básnická sbírka byla uspořádána těsně před básníkovou tragickou smrtí. Základní podobou Ortenovy poezie je plachá něha, s níž se chlapecký básník dorozumívá se skutečnosti, jíž je obklopen.
poezie
Ukázky

Elegie

49 Kč
V Kupě - 48%
Nová básnická sbírka ceněného esejisty a znalce dějin umění i kultury. Do kupy tu Josef Kroutvor sesadil texty formálně různé: od medailonu o třech prozaických větách po skladbu o deseti veršovaných částech.
poezie

V Kupě

119 Kč
62 Kč
Létavice touhy
(3x)
Antologie textů Zbyňka Havlíčka, Jany Krejcarové a Egona Bondyho, tří nepominutelných osobností poválečné české poezie a (zprvu undergroundové) kultury.
poezie

Létavice touhy

234 Kč
Český rok
Knížka zachycuje tradiční zvyky, dětské hry a zábavy na české vesnici v průběhu jednoho roku.
poezie

Český rok

152 Kč
Čítanka jaro
(1x)
První básnická sbírka Jiřího Ortena Čítanka jaro obsahuje verše naplněné touhou po bezprostředním dětském vnímání světa, po bezpečí s matkou i v matce.
poezie
Ukázky

Čítanka jaro

49 Kč
Kapitalistické básně

Vhodné k Svátku práce, ke Dni matek, k svatému Valentýnu, k narozeninám, pod stromeček, pro radost! Originální! Exkluzivní! Zábavné! Srozumitelné! Poezie!

poezie

Kapitalistické básně

122 Kč
Řekni ďáblovi ne
Dnes už jde o klasickou nahrávku českého undergroundu 70. let - a přesto je toto vydání na CD vůbec poprvé přepsáno přímo z originálního pásu Robina Hájka a obsahuje všech šestnáct písní natočených v Praze dne 2. května 1978.
poezie

Řekni ďáblovi ne

270 Kč
Básně sebrané (váz.)
(1x)
Souborné vydání všech dosavadních sbírek nejčtenějšího českého básníka současnosti. Autorovy básně se staly kultovními a některé doslova zlidověly.Stranou zůstává pouze výbor z juvenilní tvorby s názvem Mladost - Radost a "kolibřík" s názvem Vše nejlepší.
poezie

Básně sebrané (váz.)

404 Kč
Máj 1836/Mayo 2010
Toto vydání Máje by mělo oslovit studenty španělštiny a vaše přátele nejen ve Španělsku, ale i v Mexiku, Argentině, Kubě, Chile, Ekvádor, Peru, Portoriku a mnoha dalších.
poezie

Máj 1836/Mayo 2010

140 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 396 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 40 > >>