Nejprodávanější tituly - leden 2014
romány

Už je tady zas
(16x)
Co kdyby Hitler v roce 1945 nespáchal sebevraždu, ale jen usnul? A co kdyby se probudil roku 2011? Jak by se asi tvářil a našel by v našem světě spojence, kteří by ho podpořili?
romány
Ukázky

Už je tady zas

338 Kč
Němci
(14x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
romány
Ukázky

Němci

339 Kč
Záskok
(1x)
Humorný román z divadelního prostředí o tom, že i druhořadí herci občas dostanou svou šanci.
romány

Záskok

296 Kč
Schindlerův seznam
(1x)
Román sugestivně líčí vývoj a střety individualit – obětí, pasivních účastníků a iniciativních vykonavatelů – zapojených do obrovité byrokratické mašinerie zla. Steven Spielberg použil motivy románu pro natočení slavného stejnojmenného filmu.
romány

Schindlerův seznam

134 Kč
Rozum a cit
(2x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v novém překladu Kateřiny Hilské.
romány

Rozum a cit

314 Kč
Heřmánkové údolí
(12x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
romány
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Poste restante
(5x)
Autobiograficky laděná kniha, která nám nechává nahlédnout do zákulisí slavné německé spisovatelské rodiny Mannů. Kniha představuje unikátní, autorem počeštělou a přepracovanou verzi textu, který z podnětu nakladatelství Rowohlt původně napsal německy.
romány

Poste restante

293 Kč
Inferno /anglicky/
(18x)
Robert Langdon se tentokráte ocitá v srdci Itálie, kde studuje mnoha záhadami a tajemstvími opředený rukopis - Danteho Peklo (Inferno). Musí se postavit tváří v tvář soupeři, který ho zavede do světa klasického umění, tajných chodeb a futur. zbraní.
romány

Inferno /anglicky/

449 Kč
Mami, slituj se
Šestnáctiletá Amani žije v malém italském městečku a je poprvé zamilovaná. Vše se změní, když musí s matkou odletět do Sýrie.
romány

Mami, slituj se

179 Kč
Sestry rudého slunce
Farma v Keni je domovem tří žen různého etnického původu: Emelie je Evropanka, Iman dcera Masajky a Aiša muslimka. Nad každou visí hrozba: Emelie prchá před matkou, Iman čelí masajské kletbě a Aiša se bojí vnuceného sňatku.
romány
Ukázky

Sestry rudého slunce

251 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 14 položek
1 2 > >>