Nejprodávanější e-knihy - leden 2014

Anatomie lži
(11x)
Bestseller Dana Browna. V románu, kde jedna dramatická událost střídá druhou, vypráví strhující příběh o vědeckém objevu, který zásadně mění pohled na život na Zemi i ve vesmíru.
Ukázky

Anatomie lži

198 Kč
Neklidný muž
(14x)
Poslední případ světoznámého komisaře Wallandera. Jednoho zimního dne v roce 2008 zmizí vysloužilý vysoce postavený námořní důstojník v lese poblíž Stockholmu.
Ukázky

Neklidný muž

149 Kč
Dům v Bretani
(11x)
Je možné začít ve zralém věku druhý život?
Ukázky

Dům v Bretani

190 Kč
Němci
(23x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
Ukázky

Němci

259 Kč
Číňan
(41x)

Číňan je strhující politický thriller a zároveň důmyslně propracovaná detektivka. Henning Mankell jako jeden z nejčtenějších švédských spisovatelů současnosti bývá srovnáván se svým krajanem Stiegem Larssonem.

Ukázky

Číňan

129 Kč
Cesta nespoutané ženy
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
Pán prstenů
(4x)
Druhý díl trilogie Pán prstenů, která vypráví o nebezpečné cestě Froda, který musí opustit ospalou vesničku Hobitín v Kraji a vydat se na nebezpečnou cestu přes celou Středozem k Puklinám osudu, aby zničil Prsten, a zmařil tak Sauronovy temné plány.
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
Setkání v Torontu, s vraždou
Kniha je šestým příběhem hraběnky Anny Lomnické, majitelky kadeřnického salónu v Torontu, která – podobně jako všichni vyhlášení hrdinové detektivní literatury – stále přitahuje nejen zločin, ale také inspektora Kanadské jízdní policie Sinclaira.
Ukázky

Setkání v Torontu, s vraždou

129 Kč
Ústřičkova smutná smrt a jiné příběhy
(5x)
Kniha pro všechny, kteří mají rádi filmové fantazie Tima Burtona. Soubor 23 básní zavádí čtenáře do tragikomického světa absurdity, chytrého humoru a podivuhodných postaviček trudného vzezření i údělu. Všechny bytosti zpodobňují Burtonovy ilustrace.
Ukázky

Ústřičkova smutná smrt a jiné příběhy

99 Kč
Vzkaz v láhvi
(18x)
Na policejní stanici v zapadlém koutě Skotska je objevena dávno zapomenutá láhev se vzkazem psaným krví. Stojí tam dánsky POMOC…
Ukázky

Vzkaz v láhvi

189 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 753 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 76 > >>