Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2014

Jenom ponožky nestačí
Vítejte v životě Michaela Swarbricka – horší už to být nemůže! Dojemně komický příběh o dospívání pro všechny, kdo přežili pubertu.
Ukázky

Jenom ponožky nestačí

220 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
Můra noční, předvánoční
(2x)
Filmu Tima Burtona, který český divák zná (většinou) jako Ukradené Vánoce, předcházela tato báseň, již autor sepsal v šerém dávnověku, kdy ještě otročil jako animátor u Disneyho, někdy kolem roku 1982.

Můra noční, předvánoční

253 Kč
Provence od A do Z
Neobvyklý slovník, jenž skvěle poslouží jako barvitý doplněk jakéhokoliv průvodce po francouzské Provenci.
Ukázky

Provence od A do Z

211 Kč
Seven Days to the Funeral
Vzpomínková próza románového charakteru od překladatele a publicisty Jána Roznera je autentickou zprávou o lidech, událostech a poměrech dané doby, o kulturních, společenských a politických poměrech na Slovensku na počátku normalizace.

Seven Days to the Funeral

441 Kč
Inferno /anglicky/
(18x)
Robert Langdon se tentokráte ocitá v srdci Itálie, kde studuje mnoha záhadami a tajemstvími opředený rukopis - Danteho Peklo (Inferno). Musí se postavit tváří v tvář soupeři, který ho zavede do světa klasického umění, tajných chodeb a futur. zbraní.

Inferno /anglicky/

449 Kč
Suzanne Renaud
(2x)
Poutavě vyprávěný příběh protnutí dvou zcela odlišných světů, Francie Suzanne Renaudové a Vysočiny Bohuslava Reynka, dotváří bohatá obrazová příloha.

Suzanne Renaud

314 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(26x)
Kromě bolestných otázek viny, odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

382 Kč
Mezi literaturou a divadlem II.
Kritická edice souboru literárněkritických a teatrologických prací Jana Grossmana. Jan Grossman byl jednou z nejvýraznějších osobností, které zásadně a inspirativně zasáhly do českého literárního i divadelního dění druhé poloviny 20. století.

Mezi literaturou a divadlem II.

396 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>