Nejprodávanější e-knihy - leden 2015

Muž jménem Ove
(38x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. Je to kniha, jež dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

Ukázky

Muž jménem Ove

279 Kč
Mycelium III: Pád do temnot
(21x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
Ukázky

Mycelium III: Pád do temnot

198 Kč
Příliš dlouhá swingers párty
(5x)
Tahle kniha není žádná selanka. Tahle kniha je literární swingers party plná démonů, prastaré magie, zombií, čarodějek, sukub, děsivých artefaktů, mocných sil z počátku věků a sexu. Hodně sexu. Ale taky akce a humoru.
Ukázky

Příliš dlouhá swingers párty

239 Kč
Úsměvy smutných mužů
(10x)

Když spadnete na dno, nezbývá než se odrazit směrem vzhůru. Místy úsměvné, místy drsné zápisky z protialkoholní léčebny.

Ukázky

Úsměvy smutných mužů

192 Kč
Washingtonský dekret
(6x)

Politický thriller od autora severských kriminálních bestsellerů. Demokratický guvernér Bruce Jansen právě vyhrál s velkým náskokem americké prezidentské volby. Oslava vítězství je však pokažena atentátem, při němž umírá jeho manželka.

Ukázky

Washingtonský dekret

169 Kč
Černá labuť
(13x)
Bestseller amerického akademika a investičního poradce libanonského původu analyzuje fenomén "černých labutí", tj. nepředvídaných jevů a událostí s významným dopadem na život jedince nebo celé společnosti, jakým byl např. teroristický útok z 11. září 2001.
Ukázky

Černá labuť

199 Kč
Sněhulák
(53x)
Sedmá kniha volné série krimirománů, jejichž hrdinou je komisař Harry Hole. Vyšetřování je tentokrát ještě napínavější než obvykle a pro Harryho o to složitější, že se silně dotýká jeho nové kolegyně i jedné velice blízké osoby.
Ukázky

Sněhulák

319 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda
(8x)
Třetí díl světově úspěšné krimi trilogie Milénium. Lisbeth Salanderová plánuje pomstu. Chce se pomstít lidem, kteří se ji pokusili zabít, a také vládním institucím, které jí téměř zničily život ...
Ukázky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

199 Kč
Budoárová bible
(2x)
Kniha Budoárová bible nabízí bez jakýchkoli předsudků aktualizovaný pohled na lidskou sexualitu – již neexistují žádná zbytečná tabu, o všem je možno mluvit otevřeně, pozitivně a bez zábran.
Ukázky

Budoárová bible

221 Kč
Jiřina
Říká se, že válka je to nejhorší na světě. Přesto existují příběhy, které jsou opakem. Náš příběh vypráví o 4 ženách, které spolu prožily tvrdé nucené práce v Říši, a pro které bylo přátelství a láska více než nenávist.
Ukázky

Jiřina

89 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>