Nejprodávanější e-knihy - leden 2015

Krev prvorozených
(9x)
Druhý případ kapitána Steina a notáře Barbariče ze série historických detektivek. Kapitán Stein, notář Barbarič a kaprál Jaroš se vydají do rudolfínské Prahy. Tam došlo k únosům a vraždám několika katolických velmožů. Spiknutí nebo rituální vražda?
Ukázky

Krev prvorozených

198 Kč
Tichý dům
(2x)
Román oceněný francouzskou Prix de la découverte européenne. Druhé dílo tureckého spisovatele je jak brilantním rodinným dramatem, tak dramatem celé země, v níž děsivě utichá komunikace mezi politickými skupinami, společenskými vrstvami i generacemi.
Ukázky

Tichý dům

238 Kč
Netopýr
(25x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.
Ukázky

Netopýr

299 Kč
Selský baroko
(29x)
Děj novely se odehrává v současnosti ovšem úzce se dotýká tématu kolektivizace v 50. letech. Její hrdina při pátrání po rodokmenu postupně rekonstruuje příběh udání z této doby. Magnesia litera 2006 - nejlepší kniha roku
Ukázky

Selský baroko

149 Kč
Tulák po hvězdách
(6x)
Poetický a zároveň tragický příběh z Ameriky počátku tohoto století sepsal London na podkladě skutečné události.
Ukázky

Tulák po hvězdách

159 Kč
Vejce a já
(7x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
Ukázky

Vejce a já

178 Kč
Cesta nespoutané ženy
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
Modré stíny
(4x)
V Michalu Sýkorovi se na české scéně objevuje bravurní vypravěč a zároveň poučený autor, který navazuje mimo jiné na náročnější tradice britské detektivky.
Ukázky

Modré stíny

149 Kč
Velký král Přemysl Otakar I
(8x)
První část čtyřdílné románové fresky o životě posledních přemyslovských králů.
Ukázky

Velký král Přemysl Otakar I

299 Kč
Pán prstenů
(11x)
První díl trilogie Pán prstenů.
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>