Nejprodávanější Kniha - říjen 2015
horory

Revival - 11%
Temný a uhrančivý román z pera slavného mistra napětí. Revival vypráví o knězi, který před lety přijel do novoanglického městečka, získal si zdejší obyvatele a stal se přítelem a mentorem malého chlapce.
horory

Revival

333 Kč
296 Kč
Vyhlídka na věčnost - 11%
(4x)
Žijí mezi námi – známe je z televize, z rozhlasu i z novin – mluvčí. Ovšem pouze jeden z nich je pan Mluvčí, ale na toho v hromadných sdělovacích prostředcích nenarazíme. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
horory

Vyhlídka na věčnost

449 Kč
399 Kč
Srdce v Atlantidě - 11%
Pět kratších příběhů, které na sebe volně navazují, se odehrává během několika desítek let v druhé polovině minulého století. Hrdiny provázíme od dětství přes vysokoškolský život až po krutou zkušenost ve Vietnamu.
horory

Srdce v Atlantidě

306 Kč
272 Kč
12 nesmrtelných - 6%
Víte, čím se živí bratislavské bludičky, jak se seznámili rodiče Lucase Hildebrandta nebo proč je dobré být mrtvý? To vše a mnohé další se dovíte v antologii sestavené z povídek a novel vybraných Akademií SFFH.
horory
Ukázky

12 nesmrtelných

338 Kč
318 Kč
Dcery temnot - 11%
Děj se skládá ze dvou vzájemně nezávislých částí a táhne se od konce 17. století až do současnosti. První příběh zachycuje střípky osudu šumavské upírky Viktorie, druhý se pak odehrává převážně v Praze.
horory

Dcery temnot

243 Kč
216 Kč
Hlasy ze záhrobí - 11%
Seznamte se se zaměstnanci Carnackiho institutu – J.C. Chance: vedoucí týmu, statečný, šarmantní a až nesnesitelně arogantní; Melody Chambersová: technočarodějka, která udržuje v chodu veškerou jejich nadpřirozenobijeckou výbavu.
horory

Hlasy ze záhrobí

224 Kč
199 Kč
Král ve žlutém - 6%
(1x)
Mysteriózní soubor hororových a dekadentních povídek z roku 1895.
horory
Ukázky

Král ve žlutém

253 Kč
238 Kč
Paní pijavic - 11%

Vaše noční můry dostanou konkrétní podobu a to, čeho jste se vždy nejvíce báli, možná naleznete právě na těchto stránkách!

horory

Paní pijavic

135 Kč
120 Kč
Bezpečí za mřížemi - 11%
Ve třetí knize ze série Mrtví živí se zdá, že skupina přeživších konečně dorazila do bezpečí. Kde jinde by člověk měl být lépe chráněný před útoky zvenčí, než ve vězení?
horory

Bezpečí za mřížemi

269 Kč
239 Kč