Nejprodávanější Kniha - říjen 2015
sci-fi a fantasy

Les mytág - 11%
(4x)
Děj románu Les mytág se odehrává v Herefordshiru v Anglii v letech 1946–1948 a sleduje osudy Stevena Huxleyho při objevování tajemného Ryhopského lesa, v němž se zhmotňují podvědomé lidské představy o starých legendách.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Les mytág

250 Kč
222 Kč
Světoví Češi - 11%

Prostřednictvím textu a komiksu dává kniha nahlédnout do lidských osudů výjimečných osobností, které vynikly ve svém oboru, případně otevřely novou cestu vývoje.

sci-fi a fantasy

Světoví Češi

260 Kč
231 Kč
Jakub a hvězdy

Spisovatelka a ilustrátorka Renáta Fučíková se inspirovala kulturami z celého světa, aby vytvořila zcela novou mytologii vážící se ke dvanácti znamením zvěrokruhu. Každý příběh si vás ihned získá svou magickou atmosférou a krásným jazykem.

sci-fi a fantasy

Jakub a hvězdy

179 Kč
Velký závod - 6%
Každý dospělý v sobě nosí kus svého dětského světa a téměř každý by se do něj rád alespoň na skok vrátil s vlastními dětmi. Co si má ale takový dospělý počít, když zjistí, že jeho potomek se možná pohybuje v úplně jiném vesmíru?
sci-fi a fantasy

Velký závod

152 Kč
143 Kč
Obrázky z československých dějin - 11%
(2x)
Knížka obrázkových seriálů z naší historie volně navazuje na velmi oblíbené Obrázky z českých dějin a pověstí.
sci-fi a fantasy

Obrázky z československých dějin

269 Kč
239 Kč
Volání divočiny - 14%
(2x)
Londonovo Volání divočiny je mistrovským dílem jak svým stylem, tak i proto, že povyšuje dobrodružné příběhy na úroveň klasické literatury. Komiksové zpracování je určeno čtenářům již od 9 let.
sci-fi a fantasy

Volání divočiny

148 Kč
127 Kč
Návrat krále (ilustrované vydání) - 6%
(5x)
Sauron, Temný pán, shromažďuje vojsko a stín zla se šíří dál a dál. Lidé, trpaslíci, elfové a enti spojí své síly k boji proti temnotě. Frodo a Sam mezitím houževnatě postupují hlouběji do Mordoru ve snaze zničit Jeden prsten. Úchvatný závěr trilogie.
sci-fi a fantasy

Návrat krále (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Zlatý kompas - 11%
(1x)
Příběhy neobyčejné dívenky Lyry milují děti i dospělí po celém světě, podle prvního dílu byl natočen hollywoodský velkofilm.
sci-fi a fantasy

Zlatý kompas

358 Kč
318 Kč
Atlantský mor - 41%
(1x)
Atlantský mor je dech vyrážející pokračování technothrilleru Atlantský gen, mezinárodního bestselleru s více než milionem a půl prodaných výtisků, který zcela změnil pohled na desetitisíce let vývoje lidstva.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Atlantský mor

318 Kč
189 Kč
Hořká setba - 58%
Píše se rok 1939. Na straně nacistů se k boji chystají nadlidé, na straně Britů démoni. Co čeká obyčejného člověka, který se mezi ně připlete?
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hořká setba

238 Kč
99 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 164 položek
<< < 1 2 3 4 .. 17 > >>