Nejprodávanější knihy - březen 2015

Snadná cesta, jak skoncovat s alkoholem
V nové knize SNADNÁ CESTA JAK SKONCOVAT S ALKOHOLEM aplikuje Allen Carr svou revoluční metodu na problém nadměrné konzumace alkoholu.

Snadná cesta, jak skoncovat s alkoholem

243 Kč
Sovětský román
(1x)
Monografie Kateriny Clarkové, zabývající se historií a vývojem románu jako protežovaného žánru socialistického realismu, představovala na počátku 80. let 20. století významný milník v analýze sovětské literatury.

Sovětský román

419 Kč
Šmodrcha

Takhle příšerně pomotaného a mrzoutského mluvícího kočičáka si musí zamilovat snad úplně každý!

Ukázky

Šmodrcha

224 Kč
Tanečník
První flotila Aliance admirála Gearyho přežila cestu do neznámé části galaxie a objevila při tom dvě nové mimozemské rasy – nové nepřátele, ale také možné spojence.

Tanečník

260 Kč
Usagi Yojimbo 23: Most slz
Potulný život je často plný samoty, a Miyamoto Usagi je na cestách už velmi dlouho. Na jedné z nich potká Mayumi, která touží po novém životě mimo rodnou vesnici a přesvědčí Usagiho, aby ji vzal s sebou.

Usagi Yojimbo 23: Most slz

260 Kč
Vegetariánské orgie
(1x)
Vegetariánské orgie obsahují originální recepty vytvořené prestižním šéfkuchařem Zdeňkem Střížkem, který je proslulý svým neotřelým přístupem k vaření a svou kreativitou. Jídla jsou doprovázena nápoji, které se zaměřují na povzbuzení smyslů a mozku.

Vegetariánské orgie

243 Kč
Velikonoční tvoření
V knížce najdete podrobné návody na vytvoření jarních a velikonočních okras, věnců, přání a doplňků pro velikonoční stolování. A samozřejmě i mnoho způsobů nezbytného zdobení kraslic.

Velikonoční tvoření

179 Kč
Vývoj vybraných ošetřovatelských postupů
Monografie je výstupem kvalitativního výzkumného šetření a představuje vývoj vybraných ošetřovatelských postupů v interních oborech od druhé poloviny devatenáctého století až po současnost.

Vývoj vybraných ošetřovatelských postupů

215 Kč
Zimní oběť
(3x)
První díl kriminální série Monse Kallentofta, "nového krále skandinávské detektivky".

Zimní oběť

206 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100