Nejprodávanější knihy - červenec 2015
kuchařky

Kafíčko a vše, co je sladkého - 11%
Knížka Kafíčko Magdaleny Dobromily Rettigové poprvé a naposled vyšla v roce 1845. Jak napovídá její podtitul, obsahuje recepty či praktické návody nejen na přípravu kávy, ale i kakaa, čokolády, čaje, punče, různých zákusků, dortů nebo zmrzliny.
kuchařky

Kafíčko a vše, co je sladkého

144 Kč
128 Kč
Moje rodinná kuchařka - 11%
Moje rodinná kuchařka se věnuje receptům pro celou rodinu a její autorka se svými recepty snaží lidi přesvědčit, že i za málo peněz může být hodně muziky. I když si možná myslíte, že neumíte vařit, není to tak těžké!
kuchařky

Moje rodinná kuchařka

240 Kč
214 Kč
Vegetariánské orgie - 11%
(1x)
Vegetariánské orgie obsahují originální recepty vytvořené prestižním šéfkuchařem Zdeňkem Střížkem, který je proslulý svým neotřelým přístupem k vaření a svou kreativitou. Jídla jsou doprovázena nápoji, které se zaměřují na povzbuzení smyslů a mozku.
kuchařky

Vegetariánské orgie

243 Kč
216 Kč
Zelené smoothie - Zdravé mini-jídlo z mixéru
Moderní lahodný energetický nápoj dodá tělu každý den to, co skutečně potřebuje.
kuchařky

Zelené smoothie - Zdravé mini-jídlo z mixéru

89 Kč
Dějiny jídla ve 100 receptech - 6%
(4x)

Autor shromáždil pozoruhodné a význačné recepty, počínaje jednoduchými pokrmy z Bible a klínopisných tabulek a konče haute cuisine moderní doby.

kuchařky
Ukázky

Dějiny jídla ve 100 receptech

586 Kč
551 Kč
Dobře živeni - 11%
(1x)
Čeká na vás celkem 115 delikates a variací, vytvořených s požadavkem co nejmenší časové investice, zato s těmi nejvyššími požadavky na chuť a dodržení paleo zásad.
kuchařky

Dobře živeni

323 Kč
287 Kč
Jídlo jako životní styl III. - 11%

To už si nikdy opravdu nepochutnám? To je otázka všech, kteří chtějí zhubnout nebo přemýšlí o tom, že se začnou držet pravidel zdravého životního stylu. Jak to tedy s tím jídlem doopravdy je a proč bychom se ho neměli bát?

kuchařky

Jídlo jako životní styl III.

269 Kč
239 Kč
Kitchenette - 11%
Originální kniha, která je komplexním dílem autorky (texty, fotografie a food styling) vám v běhu všech čtyř ročních dob nabídne klasická jídla, trochu exotiky, spoustu sladkého a také nepřeberné možnosti.
kuchařky

Kitchenette

404 Kč
359 Kč
Mlsné čenichání - 11%
(1x)
Kniha psaná brutálním jazykem okraje velkoměsta si hraje s chutěmi i češtinou ale i s literárními styly ba co i s etnickými a kulturními rozdíly. Kuchařku zaměřenou na Balkán a Blízký východ napsali dva sousedi podle toho, co si doma sami vaří.
kuchařky

Mlsné čenichání

223 Kč
198 Kč
Ovládněte svůj metabolismus – kuchařka
Fenomenální bestseller v oblasti diet od Jillian Michaels „Ovládněte svůj metabolismus – kuchařka“ pomohl již milionům lidí stát se atraktivnějšími a zdravějšími bez toho, aniž by se stali posedlými jídlem nebo cvičením.
kuchařky

Ovládněte svůj metabolismus – kuchařka

89 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>