Nejprodávanější tituly - červenec 2015
povídky

Láska na cizím hrobě
(3x)
To nejstručnější, co se dá říct o této knize je, že navazuje přesně tam, kde Němec před dvaceti lety skončil. Jde znovu o povídky, tentokrát je jich ovšem jenom pět a jsou dlouhé (románky).
povídky

Láska na cizím hrobě

251 Kč
Katedrála
(1x)
Třetím svazkem pětidílného českého vydání všech povídek legendárního amerického spisovatele je sbírka Katedrála, Carverova kniha nejuznávanější, a to nejen díky slavné titulní povídce.
povídky

Katedrála

269 Kč
Skútr ve městě
Koho nikdy nenapadlo, jaká by to byla pohoda projet městem na skútru a být v cíli včas, místo nervózního a nekonečného popojíždění v nekonečných kolonách aut. Pro ty, kteří to udělali a našli odvahu přesednout, je tato knížka určena především.
povídky
Ukázky

Skútr ve městě

95 Kč
Hovno hoří
(7x)
Kniha autora Šakalích let, která vtipnou formou odhaluje rozdíly mezi mužským a ženským myšlením. Zábavné čtení plné absurdních historek, jež napsal sám život.
povídky
Ukázky

Hovno hoří

129 Kč
O prospěšnosti alkoholismu
(5x)
Výbor sedmnácti většinou dosud nevydaných satirických povídek, které vznikly ve 20. letech minulého století. Autor slavného románu Mistr a Markéta v nich čtenáře potěší svým humorem, absurdními situacemi a brilantním glosováním poměrů v tehdejším Rusku.
povídky

O prospěšnosti alkoholismu

161 Kč
Fikce, Alef
(4x)
Povídky Spisů I pocházejí z autorových prvních povídkových sbírek a patří k jeho nejznámějším dílům. Pro českého čtenáře má pak specifické kouzlo povídka Tajný zázrak, kterou Borges umístil do Prahy.
povídky

Fikce, Alef

304 Kč
Ulice ztracených bratří
Soubor povídek, který poprvé vyšel v roce 1959 a doznal od té doby několika změn. Povídky s tématikou holocaustu vypovídají bez patosu o lidech v mezních situacích, lidech pod tlakem nacismu a války.
povídky

Ulice ztracených bratří

225 Kč
Povídky
(2x)
Soubor třinácti povídek představuje básníka, prozaika, esejistu a překladatele Jana Zábranu (1931–1984) jako mimořádného autora povídek, průkopníka užívání hovorového jazyka a slangu v české próze.
povídky

Povídky

359 Kč
Skořicové krámy
(3x)
Povídkový cyklus představitele polské avantgardní prózy meziválečného období, objeveného až v druhé polovině našeho století a právem řazeného po bok Franze Kafky.
povídky
Ukázky

Skořicové krámy

189 Kč
Capricorn 70
Povídková sbírka, shrnující to nejlepší z tvorby českých autorů (s jednou slovenskou výjimkou), kteří se věnují žánru space opera. Kontakty s mimozemskými civilizacemi, dobývání neznámých zákoutí vesmíru, objevování nových světů...
povídky

Capricorn 70

295 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 85 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>