Nejprodávanější e-knihy - červenec 2015

Verbální komunikace a lidská psychika
Vnitřní vazby mezi verbální komunikací a lidskou psychikou včetně jejich projevů v chování, činnosti a vztazích mezi lidmi — to vše přináší publikace „Verbální komunikace a lidská psychika“ významného českého psychologa prof. Phdr. Jaromíra Janouška.
Ukázky

Verbální komunikace a lidská psychika

203 Kč
Vládcové ostatků
(1x)
Další příběhy českého rytíře Martina ze Stvolna, odehrávající se v polovině 14. století.
Ukázky

Vládcové ostatků

239 Kč
Diagnostika retinovaných zubů
Celobarevná publikace s téměř 340 obrázky se zabývá problematikou do nejmenších podrobností. Diagnostika vychází z klinického vyšetření pacienta, které vždy doplňuje radiologické vyšetření.
Ukázky

Diagnostika retinovaných zubů

208 Kč
Etika v podnikatelském prostředí
Špičkoví čeští a zahraniční odborníci přinášejí nejnovější a nejzajímavější poznatky týkající se etiky v podnikatelském prostředí, uvádějí příklady z české a evropské praxe a zabývají se možnostmi a přínosy konkrétního uplatnění etiky v podnikání.
Ukázky

Etika v podnikatelském prostředí

212 Kč
Keramika III
Způsobů, jak vytvářet keramické reliéfy, je mnoho. Všechny jsou jednoduché a technicky dostupné i pro začátečníky. Chce to jen dobrý nápad - a právě těch přináší nový díl edice Šikovné ruce nepřeberné množství.
Ukázky

Keramika III

110 Kč
Life management
Potýkáte se s nedostatkem času, energie, pořádku a pohody ve svém životě? Pak je tato kniha určena právě vám! Life management je jasným a srozumitelným návodem, jak si v současném hektickém světě vytvořit fungující a jednoduchý životní styl.
Ukázky

Life management

161 Kč
Manželská poradna
Navzdory bezmála již čtyřicetileté historii, je pro mnohé z nás prostředí manželských poraden stále ještě obestřeno spoustou mýtů, nejasností a záhad. Čím méně o nich víme, tím více je prostoru pro případné fantazie.
Ukázky

Manželská poradna

144 Kč
Mezi tiárou a orlicí
(3x)
Dramatický příběh z druhé poloviny 11. století vypráví na základě dochovaných historických pramenů o jeho dlouhém a pohnutém životě prvního českého krále Vratislava.
Ukázky

Mezi tiárou a orlicí

239 Kč
Mříže v ráji
(2x)
Kniha, jejíž editorkou je autorka úspěšné knihy Závoj a džíny, přináší příběhy muslimských žen, které se narodily nebo strávily část svého života v Evropě. Ukazuje, jak rozličné jsou jejich životní styly, názory na svět či stupeň integrace.
Ukázky

Mříže v ráji

118 Kč
Pohybová příprava dětí
Chcete vědět, co může gymnastika nabídnout mladým sportovcům pro rozvoj jejich pohybových schopností a dovedností? Vám všem, kteří pracujete jako sportovní trenéři různých sportovních specializací, jako instruktoři či učitelé tělesné výchovy.
Ukázky

Pohybová příprava dětí

149 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 999 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>