Nejprodávanější knihy - září 2015

Hypnotizér
(23x)
Kriminální román, thriller, který odhaluje temné stránky lidské duše a otvírá bránu do pekla lidského zatracení.

Hypnotizér

404 Kč
Informatika a výpočetní technika pro střední školy
Učebnice respektující rámcový vzdělávací program pro gymnázia a katalog požadavků k maturitní zkoušce studenty naučí především při využívání výpočetní techniky přemýšlet, dodržovat tradiční zásady typografie, kompozice a etiky.

Informatika a výpočetní technika pro střední školy

134 Kč
Jak prokouknout druhé lidi
(1x)
Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi.
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

352 Kč
Klokánie
Netradiční cestopis, mapující cestu po Austrálii, Novém Zélandu a Filipínách je doplněn ilustracemi J. Slívy a třiceti barevnými fotografiemi.

Klokánie

188 Kč
Kraniosakrální biodynamika
Kniha srozumitelně zpřístupňuje poměrně složitý obor kraniosakrální terapie a zaměřuje se především na jeho duchovní rozměr a na práci s dynamickými silami a energiemi v těle.

Kraniosakrální biodynamika

356 Kč
Legenda H + Z
Výpravná publikace přináší výběr toho nejlepšího z cest Hanzelky a Zikmunda po více než padesáti letech, který upravil Miroslav Zikmund. Text doplňuje množství dosud nezveřejněných dokumentů.

Legenda H + Z

583 Kč
Prezydent krokadýlů
(2x)
Román vychází v češtině už potřetí; slang zachycený v překladu se pochopitelně liší od současné mluvy, ale i tak jde o překlad živý, čtivý, šťavnatý, a příběh, který vypráví, neztratil nic ze své působivosti.

Prezydent krokadýlů

211 Kč
Říše slonoviny
Ve čtvrté části dračího cyklu se Laurence a Temeraire po dramatickém návratu z Asie připojují ke zbytku „dračích sil“ v Británii. Snaží se šířit v britské společnosti povědomí o ceně, inteligenci a ušlechtilosti draků.

Říše slonoviny

253 Kč
Třináct
Třetí pokračování mimořádně úspěšné série bestselerové autorky Lauren Myracleové navazuje na populární tituly JEDENÁCT a DVANÁCT, ale pobaví vás i zcela samostatně. Viki má totiž nezapomenutelný smysl pro humor a její kuráž a optimistický pohled na svět

Třináct

268 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100