Nejprodávanější hudba - prosinec 2016

Eponym
Eponym se jmenuje koktejl, umíchaný principálem a hudebníkem Vlastimilem Třešňákem. Smíchal tři netradiční ženské hlasy (Martina Menšíková, Natálie Řehořová a Pavla Stránská) a přimixoval extrakt prvotřídních, převážně jazzových muzikantů.

Eponym

261 Kč
Lůzr frendly
Zralý debut jedinečného textaře, který přináší průřez svou desetiletou písničkářskou dráhou. Žánrově rozmanitý styl písní jde vždy ruku v ruce s nápaditým sdělením mísícím vtip i naléhavost, jazykovou tvořivost i pedantickou vycizelovanost.

Lůzr frendly

225 Kč
Nejen zahrádečky
Legendární dušan Holý na nahrávce Nejen zahrádečky. Petru Pavlincovi a jeho Musice Folklorice se podařilo nečekané, a to přivést opět k mikrofonu pěveckou veličinu Horňácka a natočit společně deset unikátních skladeb.

Nejen zahrádečky

269 Kč
Rozhledna
Rozhledna je třetí řadové album písničkáře Petra Linharta, dříve člena kapel Majerovy brzdové tabulky a Čp. 8., muže inspirovaného krajinami a jejich příběhy.

Rozhledna

261 Kč
Koledy a písně vánoční
Na tomto svátečním CD najdete výběr nejkrásnějších vánočních koled a písní z různých oblastí naší krásné země. Tyto krásné koledy a písně jsou interpretovány v lidovém duchu, a jsou vlastně odkazem k tradicím našich předků.

Koledy a písně vánoční

179 Kč
Kup si bicí!
(1x)
Po necelých čtyřiceti letech natočil Jiří Slíva svůj dávný repertoár na album Kup si bicí! a doplnil ho několika novými písněmi.

Kup si bicí!

261 Kč
New Headway Fourth Edition Upper Intermediate Class Audio CDs /4/
General English for adults. A completely new Upper Intermediate level of the world's most trusted English course, with brand new digital resources bringing you a completely up-to-date blended Headway course.

New Headway Fourth Edition Upper Intermediate Class Audio CDs /4/

1 013 Kč
Starý dobrý flašinet
Touto jedinečnou nahrávkou se máte možnost přenést do doby, kdy byl flašinet neodmyslitelnou součástí běžného života

Starý dobrý flašinet

134 Kč
Znovu poprvé
Deváté studiové album folkrockové skupiny Oboroh dostalo název Znovu poprvé a obsahuje dvě instrumentální skladby a dvanáct písní – zčásti autorských, zčásti ze starých kancionálů. Reflektuje druhé „přípravné“ období křesťanského roku, advent, dobu ztišení, očekávání Spasitele a přípravy na Vánoce.

Znovu poprvé

269 Kč
Divné století
Divné století – tak se jmenuje jeden z nejslavnějších a současně nejzajímavějších projektů, ve kterém se spojilo hned několik osobností naší folkové scény.

Divné století

296 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>