Nejprodávanější audioknihy na CD - prosinec 2016

Pěšky mezi buddhisty a komunisty
(5x)

Nešikovný mladý muž ujde 1 500 kilometrů pěšky v Nepálu a v Číně. Dějí se mu hrozné věci, ale on se jim jen směje. „Svět z televize je někde tam venku. Jen si pro něj někdy musíš dojít pěšky.” To je motto excentrického poutníka Ladislava Zibury.

Pěšky mezi buddhisty a komunisty

269 Kč
Výběr z povídek Karla Čapka
Povídky z jedné a druhé kapsy patří k nejznámějším a nejoblíbenějším dílům české literatury a stále se k nim vrací filmoví, televizní i rozhlasoví tvůrci.

Výběr z povídek Karla Čapka

142 Kč
Čtyři dohody
(16x)
Myšlenky v této knize jsou úzce spojeny s Jaroslavem Duškem, který už od roku 2005 hraje v klubu Lávka divadelní představení založené na knize Čtyři dohody. Nyní je svým osobitým způsobem převedl do podoby nezkrácené audioknihy.
Ukázky

Čtyři dohody

297 Kč
Maigret a jeho mrtvý

Nový případ, který vůbec poprvé vychází jako audiokniha! Jednoho únorového dopoledne vyruší komisaře na stanici podivný telefonát. „Odpusťte, prosím… Mé jméno by vám nic neříkalo. Neznáte mě, ale znal jste mou ženu Ninu… Haló! Musím vám to všechn

Maigret a jeho mrtvý

269 Kč
Rytíř Sedmi království
(2x)

Dlouho před tím, než Targaryenové ztratili Železný trůn... dlouho po tom, co přišli z Valyrie a sjednotili Sedm království... ale jen krátce po tom, co říši rozervala vedví a poničila Blackfyrova vzpoura... ...křižoval krajem potulný rytíř....

Rytíř Sedmi království

359 Kč
Znamení rožmberské růže
Oldřich z Chlumu narazí nedaleko hradu Bezdězu na umírajícího mnicha. Od něho se dozví, že se připravuje zavraždění Přemysla II. Otakara. Okamžitě odjíždí krále varovat. Na Pražském hradě dojde k vraždě muže, který mohl o spiknutí podat svědectví.

Znamení rožmberské růže

314 Kč
Poslední aristokratka
(33x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.

Poslední aristokratka

242 Kč
Bábovky
(12x)

Dvanáct žen, dvanáct osudů a dvanáct hlasů! Napadlo vás někdy, co řeší milenka ženatého muže a jaká je ve skutečnosti ta příšerná manželka, o které jí on vypráví? Nebo proč má sestra manželky tak špatný vztah se svojí dcerou.

Bábovky

269 Kč
Aristokratka na koni
(4x)
Problémy s modrou krví a rodinným sídlem doslova v Kostce. „Nejchudší zámek v Čechách“ zůstává věrný svému označení, a tak tu hraběcí rodinka ani personál rozhodně nemají ustláno na růžích. Místo davů návštěvníků se na zámku kupí neproplacené.

Aristokratka na koni

242 Kč
Dítě Bridget Jonesové
Trhlá a romantická Bridget je zpět! Navíc už dospěla do věku, kdy má poslední šanci otěhotnět. A to by nebyla Bridget, kdyby se jí to nepodařilo! I když všechno neproběhne úplně tak, jak si představovala... Vyslechne si bizarní rady od opilých indivi

Dítě Bridget Jonesové

314 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 217 položek
1 2 3 .. 22 > >>