Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2016

Dešťová hůl
(14x)
Po úspěšných románech Selský baroko a Rybí krev završuje Jiří Hájíček svou volnou „venkovskou trilogii morálního neklidu".
Ukázky

Dešťová hůl

189 Kč
Aristokratka na koni
(11x)
Pokračování úspěšných knih Poslední aristokratka a Aristokratka ve varu.
Ukázky

Aristokratka na koni

159 Kč
Nitranská brána smrti - 30%
(2x)
Při vojenském tažení do Horních Uher proti králi Štěpánovi obsadí vojska Přemysla II. Otakara Nitru. Zatímco hlavní síly pokračují v tažení, město dočasně spravuje zástupce českého krále Oldřich z Chlumu a má za úkol vypátrat ztracený relikviář.
Ukázky

Nitranská brána smrti

199 Kč
139 Kč
Postel hospoda kostel
(12x)
Není kněz jako kněz – Zbigniew Czendlik je toho skvělým důkazem.
Ukázky

Postel hospoda kostel

198 Kč
Umrlčí cesta
(7x)
Pokud byste někoho zabili, pamatovali byste si to. Nebo snad ne?
Ukázky

Umrlčí cesta

199 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy
(16x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

238 Kč
Šepot podzemí
(6x)
Jedna z nejúspěšnějších městských fantasy uplynulého desetiletí vás zavede do Londýna, ve kterém u policie slouží čarodějové a po ulicích se prohánějí zlovolní duchové či božstva na válečné stezce.
Ukázky

Šepot podzemí

198 Kč
Jezero
(10x)
Bianca Bellová napsala brilantní novelu, která se podobá i nepodobá jejím předchozím knihám. Zůstává syrovost vidění, přesný a úsečný jazyk. Ale tentokrát se ocitáme v úplně jiném světě, hutnějším, hlubším, osudovějším.
Ukázky

Jezero

189 Kč
Umina verze
(1x)
Román Emila Hakla předjímá to, k čemu technověda směřuje již delší dobu – výrobu umělého člověka. Frankensteinovská touha lidstva je zde naplněna v ryze amatérských podmínkách.
Ukázky

Umina verze

198 Kč
Dívka v ledu
(13x)
Její pootevřené rty jako by se chystaly promluvit.Její mrtvé tělo zamrzlé v ledu. A není jediná. Skvělý thriller s nečekanou zápletkou, který nedokážete odložit!
Ukázky

Dívka v ledu

382 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>