Nejprodávanější hudba - prosinec 2016

Uši letí k duši - Flétna
Nejlepší česká flétnistka Žofie Vokálková zve malé i velké děti do světa klasické hudby a krásných příběhů. Součástí CD je obsáhlý barevný booklet. Každou ze čtrnácti sólových skladeb doprovází poetický příběh a ilustrace.

Uši letí k duši - Flétna

269 Kč
Vykolejená
Album skupiny Jablkoň Vykolejená obsahuje třináct písniček, při kterých se dá stejně dobře myslet i nemyslet. Stačí pootevřít stavidla a stává se z něj pohodlně sjízdný, téměř střední proud.

Vykolejená

261 Kč
Neměj strach / Něžná noc
Pop-rocková formace Něžná noc se narodila z partnerství zpěvačky Blanky Šrůmové, dlouholeté frontwomanky Tiché dohody, a rockového písničkáře Jana Sahary Hedla, někdejšího spoluzakladatele skupiny Precedens ...

Neměj strach / Něžná noc

270 Kč
Staročeské vánoce
Vánoční písně z 18. a 19. století v současné úpravě pro cello, příčnou i zobcovou flétnu, klavír a zpěv, doplněné přednesem starých vánočních textů.

Staročeské vánoce

249 Kč
Gravitace
Dvě silné autorské osobnosti se spojili a natočili barevné album inspirované jejich společným putováním napříč Evropou. Duo Cermaque a Iamme Candlewick dokázalo propojit svůj odlišný přístup k hudbě, napsat písně, v kterých se prolíná naděje, poznání i zamyšlení, a vytvořit barevnou a mnohovrstevnatou nahrávku Gravitace

Gravitace

269 Kč
Solo
Sólové album kapelníka skupiny Traband, zpěváka, skladatele, textaře a multiinstrumentalisty. V deseti písních navazuje na cestu naznačenou albem Přítel člověka. Je postaveno na souzvuku s autoharfou, neobvyklým a již pozapomenutým nástrojem podobným citeře.

Solo

269 Kč
Paris
Zaz vzdává hold své francouzské metropoli výhradně prostřednictvím coververzí, které jsou zároveň zcela francouzsky stylové a přitom nepostrádají její osobitost, rozvernost a drzost, kterou posluchačům učarovala.

Paris

386 Kč
Lali cvičí jógu
Hudební CD Lali cvičí jógu vychází ze stejnojmenné velmi úspěšné knihy, která děti zábavnou a srozumitelnou formou učí základní cviky jógy.

Lali cvičí jógu

224 Kč
Sur La Route
Na koncertním CD a DVD zpěvačka nabízí v živém provedení všechny své hity tak, jak zazněly na světovém turné. Záznam navíc doplnila bonusovou nahrávkou. Studiová píseň Si jamais j'oublie funguje také jako singlová upoutávka na tento projekt.

Sur La Route

386 Kč
A kdybych už měl umřít
V dlouhé řadě básníků, zhudebněných a interpretovaných Vladimírem Veitem, nemůže chybět ani Václav Hrabě, který neodmyslitelně patří k Praze šedesátých let.

A kdybych už měl umřít

225 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 54 položek
1 2 3 .. 6 > >>