Nejprodávanější knihy - březen 2016

Neznámé Čechy 3.díl
Setkáme se tam s poutními místy, posvátnými stavbami katolíků, protestantů a židů, podzemními světy trpaslíků, pravěkými posvátnými místy, staneme u uctívaných stromů a na hřbitovech, shledáme se i s tajemnými zelenými muži v Poohří.

Neznámé Čechy 3.díl

314 Kč
Pedagogika pro učitele
Základní učební text je nepostradatelný pro všechny studenty pedagogických oborů na pedagogických, filozofických, přírodovědeckých fakultách a na ČVUT v jejich praktické vzdělávací činnosti s důrazem na současné pedagogické ideje, trendy i vědění.

Pedagogika pro učitele

464 Kč
Přejme si být štíhlí
(3x)

Hubnutí je zcela snadné. Musíme jen vědět jak! Můžeme své tělo ovlivňovat silou mysli? Jednoznačně ano. Mnoho lidí v posledních letech dosáhlo ideální hmotnosti podle návodu a rad Pierra Franckha - s lehkostí!

Přejme si být štíhlí

251 Kč
Příběhy z temné komory
(1x)
Kniha nositele Nobelovy ceny částečně navazuje na předchozí autobiografii Při loupání cibule. Je stylizována jako kritické vzpomínání osmi vypravěčových dospělých dětí na ne vždy lehké dětství s otcem - slavným spisovatelem.

Příběhy z temné komory

218 Kč
Recepty z farmářského trhu 1. díl
(2x)
První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.

Recepty z farmářského trhu 1. díl

169 Kč
Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli
(1x)
V knize najdete mnoho rychlých meditativních cvičení, od půlminutových až po pětiminutové, které vám pomohou významně omezit pocit stresu, zlepšit vaše zdraví a získat více energie. Tato meditativní cvičení jsou snadno naučitelná a velmi efektivní.

Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli

241 Kč
Slečna Julie
(1x)
Naturalistické drama z roku 1888 bývá označováno jako manifest skandinávského naturalismu.

Slečna Julie

99 Kč
Slepice a televize
(1x)
Bajky - nebajky pro děti i neděti s ilustracemi Juraje Horvátha.

Slepice a televize

89 Kč
Splynutí
(3x)
Závěrečný díl romantické fantasy trilogie. Životy Grace i Sama se ocitají v ohrožení. Jak se smrt víc a víc blíží, je stále obtížnější neztratit lásku.

Splynutí

271 Kč
Superguru Bárta
(6x)
Kniha o zákulisí politiky a novinářského světa. Kniha investigativního novináře Jaroslava Kmenty odkrývá zákulisí kauzy neformálního šéfa politické strany Věcí veřejné.

Superguru Bárta

269 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100