Nejprodávanější tituly - srpen 2016
komiksy

Zátopek
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
komiksy
Ukázky

Zátopek

423 Kč
Martyho frky! 2
Další várka černobílých vtipů známých z internetu.
komiksy

Martyho frky! 2

224 Kč
Hilda
(18x)

Hilda je komiks, v jehož půvabných barvách a výjevech se s rozkoší ztratíte a který se právem stal klasikou 21. století.

komiksy
Ukázky

Hilda

297 Kč
Divoši
(2x)
Kreslený biografický román vycházející ze skutečných událostí, jak je ve svých zápiscích zachytil mladý cestovatel a botanik Alberto Vojtěch Frič. Získal komiksovou cenu Muriel 2011 za Nejlepší původní český komiks a Nejlepší původní scénář.
komiksy

Divoši

356 Kč
Příliš divoká zem
Temná post apokalyptická vize alternativní České republiky, proti které se otočili její bývalí spojenci. Prázdná zničená země a jen několik málo přeživších se snaží zvrátit marný boj s mnohem silnějším a početnějším nepřítelem.
komiksy
Ukázky

Příliš divoká zem

89 Kč
Maus
(9x)
Souborné vydání obou dílů slavného komiksu. Maus je děsivým - a současně hodnotně umělecky ztvárněným - zobrazením holocaustu, které oslovilo miliony čtenářů po celém světě. Místo lidí vystupují v příběhu myši a jiná zvířata – odtud název knihy.
komiksy

Maus

424 Kč
Lobo versus Maska
Oba nezničitelní, oba psychopatičtí, oba destruktivní. Souboj století: Lobo versus Maska. A do toho ještě další lobovský speciál, ve kterém skončí Lobo za katrem – Lobo spoutaný!
komiksy

Lobo versus Maska

359 Kč
Kuře / Chick
Komiksová kniha, která má 300 barevných stran, prostě stojí za to!!! Příběhy plné humoru, napětí a lidové „fylozofie“. Vhodné jako dárek i do autobusu. Upozorňujeme, že kniha je psána česky i anglicky, takže vám ji mohou v cizině ukrást.
komiksy

Kuře / Chick

198 Kč
Alois Nebel - trilogie
(2x)
Kreslená románová trilogie Alois Nebel (Bílý Potok, Hlavní nádraží, Zlaté Hory, rozšířená o alternativní konec) vychází v jednom svazku v novém vydání.
komiksy

Alois Nebel - trilogie

536 Kč
Calvin a Hobbes 2: Pod postelí něco slintá
(1x)
Jsou věci, u kterých jedna porce nestačí. Třeba Calvin a Hobbes. Takže už se připravuje druhá kniha, ve které se vrací nejen malý sígr Calvin a jeho věrný tygr Hobbes a s nimi i monstra pod postelí, ďábelské učitelky a možná i maniakální sněhuláci.
komiksy

Calvin a Hobbes 2: Pod postelí něco slintá

170 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 91 položek
1 2 3 .. 10 > >>