Nejprodávanější tituly - říjen 2017
poezie

Jde pražské dítě domů z bia... - 11%
Tato kniha obsahuje více než čtyři stovky dosud nepublikovaných Blatného básní z let 1982-1990. Je to ohromující množství, ale pořád jen zlomek toho, co zůstalo v Blatného básnické pozůstalosti uložené nyní v pražském Památníku národního písemnictví.
poezie

Jde pražské dítě domů z bia...

440 Kč
391 Kč
Víš, co má v plínce myš ? - 11%
(2x)
Půvabná kreslená knížka známého belgického spisovatele a ilustrátora Guido van Genechtena, která se brzy stala světovým bestsellerem. S textem básníka Hynka Viléma pobaví jemným humorem a navíc naučí vaše dítě chodit na nočníček.
poezie

Víš, co má v plínce myš ?

269 Kč
239 Kč
Boží člověk Issa - 11%
(6x)
Rozsáhlý výbor z díla jednoho z nejlepších japonských básníků, "božího člověka" Kobajašiho Issy (1763-1827). Jeho haiku, zaměřená převážně na přírodní motivy, jsou považována za "momentky absolutní komunikace". Dvojjazyčné vydání.
poezie

Boží člověk Issa

223 Kč
198 Kč
František Gellner - 11%
(1x)
Kniha představuje Gellnerovo dílo v neobvyklých či neznámých perspektivách a souvislostech. Snahou je přitom udržet na zřeteli Gellnera jako tvůrce činného ve dvou oblastech zároveň – literární a výtvarné.
poezie

František Gellner

359 Kč
319 Kč
Každý bulí nad cibulí - 11%

Kolik má tma očí? Jak to dopadne, když se had ožení? K čemu potřebuje postel chapadla? Co se stane alergikovi, když sní kiwi? A jak vypadá Ježíšek? Známá autorská dvojice navazuje na nejlepší českou tradici poezie pro děti.

poezie

Každý bulí nad cibulí

296 Kč
263 Kč
Všelijaké řečičky pro kluky a holčičky - 11%
Krátké veselé básničky, nonsensové veršíky a další řečičky o všem možném, o zvířátkách, o klucích a holčičkách (o holčičce, která si vlezla do želvího krunýře, o jiné holčičce, která si nechala narůst vousy), tetách, pánech, švestkách nebo třeba hruškách.
poezie

Všelijaké řečičky pro kluky a holčičky

224 Kč
199 Kč
Magor dětem - 6%
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
poezie

Magor dětem

239 Kč
224 Kč
Shakespeare's Sonnets - 11%
(1x)
William Shakespeare wrote some of the greatest poetry in all world literature, in compact sonnets bursting with beautiful imagery and timeless insights about love, life, and human nature.
poezie

Shakespeare"s Sonnets

404 Kč
359 Kč
Kapesní zvěřinec - 11%

Dobrá zpráva: ve vesmíru nejsme sami, jsou tu s námi zvířata. Pes, který spí v křesle u televize - to už je vlastně poloviční člověk. Kapesní zvěřinec je dobré mít stále při sobě. Je to knížečka poslední záchrany, když je ti smutno nebo když chceš

poezie

Kapesní zvěřinec

89 Kč
79 Kč
Podzimov - 11%
Když se svět mění tak rychle, že mu přestanete rozumět, nemá smysl snažit se udržet prst na tepu doby. Můžete se ji ale pokusit chytit pěkně pod krkem.
poezie

Podzimov

126 Kč
112 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 162 položek
1 2 3 .. 17 > >>