Nejprodávanější tituly - říjen 2017
romantika

Krámek s hedvábím - 11%

Strhující román Dinah Jefferies je poutavý, nezapomenutelný příběh o dívce, která je rozpolcená mezi dvěma světy. Rok 1952, Indočína. Osmnáctiletá Nicole žije ve stínu své hezké starší sestry Sylvie už od chvíle, co jí zemřela matka.

romantika

Krámek s hedvábím

179 Kč
159 Kč
Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
romantika
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Můj (téměř) dokonalý život - 11%
Katie Brennerová vede dokonalý život. Bydlí v Londýně, má skvělou práci a senzační fotky na Instagramu. Ale buďme upřímní, ve skutečnosti bydlí v podnájmu v malinké místnůstce, do níž se nevejde ani šatník, má špatně placenou administrativní práci...
romantika

Můj (téměř) dokonalý život

269 Kč
239 Kč
Přítelkyně - 11%
Tři ženy, tři přítelkyně, tři osudy, které spojuje touha po sebenaplnění a smysluplném životě
romantika

Přítelkyně

296 Kč
263 Kč
Smrtící byznys - 20%
(2x)
Ellen dorazí do Ugandy, země plné bídy, aby na zdejší klinice pomáhala trpícím dětem. Iluze o léčbě ji brzy přejdou. Děti, které dostaly falešné léky na malárii, totiž umírají.
romantika
Ukázky

Smrtící byznys

149 Kč
119 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
romantika

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Dárek za všechny prachy - 11%
Adam dobrovolně neopustí teplý pelíšek s cateringovou službou a dalšími vymoženosti. Řešením je oženit ho. I když on se ženám nevyhýbá, právě naopak: zlatovlasá Klára, černovlasá Luciana a další ženy k Adamovi patřily, jenomže pouze na dobu určitou.
romantika

Dárek za všechny prachy

260 Kč
231 Kč
Jediné pravé lásky - 11%
(1x)
Emma Blairová si vezme svou lásku ze střední školy Jesseho. Daleko od rodičů i jejich představ o budoucnosti svých dětí si spolu vybudují vysněný život. Život plný cestování a adrenalinu ale skončí nehodou vrtulníku nad Tichým oceánem.
romantika

Jediné pravé lásky

296 Kč
263 Kč
Útesy - 11%
Když Jana s manželem sedí v letadle do milovaného Egypta, kde mají prožít vysněnou dovolenou, udělá se jí špatně a cítí, že musí okamžitě vystoupit.
romantika

Útesy

224 Kč
199 Kč
Ostrov s vůní čerstvého chleba - 11%
(4x)
Někdy se stane, že žijete celé roky s přítelem, s nímž máte vlastní prosperující podnik, bydlíte v luxusním manažerském bytě v Plymouthu, chodíte do vybrané společnosti, a zdá se, že jinak to ani být nemůže. A pak přijde bankrot.....
romantika
Ukázky

Ostrov s vůní čerstvého chleba

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 40 položek
1 2 3 4 > >>