Nejprodávanější tituly - listopad 2017
poezie

Šikovné básničky pro kluky a holčičky
Knížka je pokračováním oblíbené řady básniček PhDr. Romany Suché. Opět vychází z jednoduchých a veselých říkanek spojených s půvabnými obrázky a nápady na pohybové hry a hříčky, kterými můžeme básničky doprovázet.
poezie

Šikovné básničky pro kluky a holčičky

197 Kč
... a to je blues
Antologie textů blues a o blues v sobě zahrnuje písňové texty, básně, drobné prózy, ukázka z rozhlasové hry nebo vzpomínky muzikantů, týkající se tohoto hudebního žánru.
poezie

... a to je blues

216 Kč
Barbar v zahradě
(1x)
Barbar v zahradě je sbírka esejů, které představují jakýsi "cestovní deník" básníka putujícího po místech a textech středomořské Evropy, především jižní Francie a Itálie.
poezie

Barbar v zahradě

268 Kč
Chtěl jsem jí zazpívat - 77%
Obsáhlý výbor z písňových textů Jaromíra Nohavici. Akcentuje texty vážnější a nadčasové a ukazuje tak jejich autora vůbec poprvé knižně jako významného současného českého básníka.
poezie

Chtěl jsem jí zazpívat

230 Kč
53 Kč
Nenatřená plátna
Současná česká poezie.
poezie

Nenatřená plátna

134 Kč
Staré lesy
(1x)
Obsáhlý výbor z poezie a prózy Jana Opolského, pořízený Václavem Cílkem a Pavlem Kostiukem a doprovozený působivými ilustracemi malíře Vladimíra Merty, vrací do české literatury autora, jehož jméno by nemělo být zapomenuto.
poezie

Staré lesy

107 Kč
V hrudi pták
Nová sbírka Jaroslava Žily tvořivě navazuje na autorovu specifickou poetiku, jak je čtenáři známa z jeho předchozích děl.
poezie

V hrudi pták

134 Kč
Vlci
Šestá básnická sbírka Františka Dryjeho (1951) je volně inspirována jedním z posledních cyklů pastelových kreseb Evy Švankmajerové (1940 - 2005).
poezie

Vlci

248 Kč
Jarní říkadla
Knížka je pokračováním oblíbených Zimních říkadel, ve které najdete veršíky, písničky a pranostiky vztahující se k nekrásnějšímu ročnímu období. Ilustrace, které navozují jarní náladu, jsou opět dílem Jiřího Trnky.
poezie

Jarní říkadla

116 Kč
Město vidím...
Praha představ, obrazů a tajemných historických příběhů. Praha středověkých zákoutí, židovské mystiky a oken vybízejících k nahlédnutí...
poezie

Město vidím...

54 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 177 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 > >>