Nejprodávanější Kniha - prosinec 2017

Pohřbený obr
(5x)
Próza držitele Nobelovy ceny za literaturu za rok 2017. Děj románu zasadil autor do počátků raného středověku, kdy se Británie, kterou dávno opustili Římané, nezadržitelně mění v trosky.

Pohřbený obr

313 Kč
Šumava - krajina pod sněhem
Na dobových fotografiích z Fotoateliéru Seidel, ale i jiných autorů, je zachycena zasněžená tvář šumavské krajiny, jejích horských vrcholů, přírody, památek a život lidí v závěru 19. a v první polovině 20. století.
Ukázky

Šumava - krajina pod sněhem

531 Kč
Sběrná kniha
(6x)
Známý spisovatel a historik Pavel Kosatík přináší nejucelenější pohled na dílo a život Heleny Třeštíkové od jejího dětství do současnosti. Režisérka vypráví o vlastní rodině i o zrodu nejslavnějších filmů.
Ukázky

Sběrná kniha

268 Kč
Kafe a cigárko
(11x)
Jak v době blogové vytvořit ze svého blogu fenomén, který se pro zástupy čtenářů stane čtvrteční drogou? Jak přetavit spontánní (rozuměj úplnou náhodou vzniklý) nápad v prestižní Magnesii Literu? Jednoduše: především nesmíte mít nic z toho v úmyslu.

Kafe a cigárko

89 Kč
Robot na konci tunelu
(10x)
Stojí lidstvo na prahu ráje, anebo naopak pomalu degeneruje a řítí se vstříc svému konci? A jsme odsouzeni do role pouhých diváků, anebo můžeme o svém osudu rozhodnout sami?
Ukázky

Robot na konci tunelu

269 Kč
Zpívejte s námi
(1x)
Originální knížka a CD s vydatnou porcí 35 těch opravdu nejkrásnějších lidových písniček, které by měl každý znát. Více než 50 minut hudby nahrál Kühnův dětský sbor a jeho dětští sólisté společně s těmi nejlepšími muzikanty.
Ukázky

Zpívejte s námi

341 Kč
Kočky jsou vrženy
(9x)
Vítejte v zemi, kterou ohrožují tři politici. První z nich nikdy nepracoval. Druhý pracoval, ale pro tajnou policii. A třetí pracuje na zkáze nás všech. Může se jim postavit jen jediný tvor... Prezidentský kandidát Kocour Klapuška z Hnutí Nevím!

Kočky jsou vrženy

300 Kč
Pod zemí, pod vodou
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
Tyranie: 20 lekcí z 20. století
(13x)
Jeden z předních intelektuálů současnosti, historik Timothy Snyder, přichází po velkých historických pracích Krvavé země a Černá zem s příspěvkem k aktuální debatě o dalším osudu liberální demokracie.
Ukázky

Tyranie: 20 lekcí z 20. století

224 Kč
Hana
(30x)
Třetí román úspěšné české autorky.
Ukázky

Hana

359 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>