Nejprodávanější tituly - únor 2017
poezie

Dvojité dno
(5x)
Nová sbírka kultovního básníka. Básně a zápisky veršem převážně z roku 2009 a první poloviny roku 2010.
poezie

Dvojité dno

198 Kč
Magor dětem
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
poezie

Magor dětem

269 Kč
Celý život
(7x)
Ucelené vydání deníkových zápisků Jana Zábrany, které se rozprostírají téměř celým obdobím komunistického režimu, zahrnují nejen reflexi dobových událostí, ale jsou i jistým oknem do duše tohoto českého básníka a překladatele.
poezie

Celý život

539 Kč
Básnické spisy III.
Egona Bondyho netřeba představovat: guru několika generací nonkonformní mládeže, světec českého undergroundu, svérázný filozof, pozoruhodný prozaik a především – vynikající básník.
poezie

Básnické spisy III.

493 Kč
Kozí balet
Brněnský autor Ivo Odehnal vydal více než dvě desítky knih veršů. Nyní přichází s novou sbírkou, určenou především pro děti, s názvem Kozí balet. Je o zvířátkách na pomyslném kolotoči fantazie.
poezie

Kozí balet

135 Kč
Naše ukolébavky
Nejkrásnější české a moravské ukolébavky doplněné jednoduchým notovým zápisem a něžnými ilustracemi. Hajej, můj andílku, Spi, mé malé poupě, Děťátko malý, Sluníčko zašlo a téměř dvacet dalších. Ideální dárek k narození miminka!
poezie

Naše ukolébavky

224 Kč
Princip imaginace
Sborník esejů, anket, básní, obrazů a experimentací členů současné Skupiny českých a slovenských surrealistů a jejich spolupracovníků (J. Švankmajer, M. Stejskal, F. Dryje, K. Piňosová, J. Janda, J. Gabriel a 15 dalších autorů).
poezie

Princip imaginace

314 Kč
Slovomalby
Básnická sbírka.
poezie

Slovomalby

125 Kč
Uličnice
Bibliofilské vydání poesie uličního putování Prahou pražského chodce, běžce a básníka.
poezie
Ukázky

Uličnice

313 Kč
Žalov
Po již vydané sbírce „Sebranka“ přichází nakladatelství Kampe s knížkou nazvanou Žalov, která obsahuje výběr ze tří básnických sbírek – Žalov, Tatínek a Putování.
poezie
Ukázky

Žalov

108 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 153 položek
<< < 1 2 3 4 .. 16 > >>