Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2017

Gottland - 6%
(1x)
Audiokniha přináší na čtyřech CD výběr nejlepších textů z bestselleru Gottlan - "výbušné" knihy o naší zemi. Čte Hana Švejnohová a Vladimír Kudla

Gottland

297 Kč
279 Kč
Marpa, Tibetský rebel - 6%
Když si už čtenář přečte "Tibetské báje o Milarepovi" zákonitě ho napadne, jak k tomu ten Milarepa přišel, že měl takové úžasné schopnosti? Právě na tuto otázku odpovídá kniha o jeho učiteli Marpovi.

Marpa, Tibetský rebel

213 Kč
200 Kč
Pohádky z Valašského království - 6%
Osm úchvatných Skácelových příběhů rozezněl jemně, křehce a s fantazií (Hloupý Jan, Skleněný vrch, Kouzlíř, O čtyřech bratřích, Chudý kovář, Boty, klobouk a plášť, Tři bílé růže, Janíček s voničkou). Bolek Polívka vypráví příběhy z valašského království.

Pohádky z Valašského království

252 Kč
238 Kč
Sedm životů - 6%
(2x)
Tato kniha prakticky popisuje, jak probíhá lidské znovuzrození, chcete-li "reinkarnace". Sledujeme vývoj bytosti, která se již mnohokrát zrodila v člověka, a čtenář se může vnořit do jejích sedmi významných a zlomových životů.

Sedm životů

213 Kč
200 Kč
Tibetské báje o Milarepovi - 6%
Je to 25 nahlédnutí do Milarepova života a ukazuje jeho práci v této době. Příběhy jsou však aktuální i dnes, protože v nich nacházíme řešení běžných lidských problémů z pohledu legrace a humoru.

Tibetské báje o Milarepovi

213 Kč
200 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 85 položek
<< < 1 .. 7 8 9