Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2017

Série C-L
Detektivní příběh, jenž se stal knižní předlohou filmu Na kolejích čeká vrah.

Série C-L

269 Kč
Stalker
(4x)
Poslední díl řady s Joonou Linnou vychází opět v intenzivním podání Pavla Rímského, jehož hlas už k sérii neodmyslitelně patří.

Stalker

314 Kč
Škola Malého stromu
(4x)
Víte něco o duši amerických Indiánů? Víte, že stromy mluví? Víte, jak posílat zprávy prostřednictvím hvězd? Víte něco o smíchu a slzách v lidském srdci? Zaposlouchejte se do Školy Malého stromu a pochopíte pozoruhodnou jednotu člověka a přírody.

Škola Malého stromu

269 Kč
Želary / Jozova Hanule
Ucelený a vnitřně nápaditě propojený soubor osmi baladických a současně naturalistických próz, zasazených do období mezi světovými válkami. Čte Lenka Vlasáková.

Želary / Jozova Hanule

179 Kč
Barva z kosmu
Ve vesmíru strašidelného příběhu přesunul H. P. Lovecraft zdroj hrůzy z člověka a jeho malého světa do temných neprobádaných propastí mezihvězdného prostoru...

Barva z kosmu

224 Kč
Devatero pohádek
Čapkovy pohádky bychom mohli považovat za vzor moderní tvorby pro děti. A podání Vlastimila Brodského za vzor pohádkového vyprávění na mikrofon.

Devatero pohádek

179 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
Fifty Shades of Grey: Padesát odstínů šedi
Strhující erotický román o temných touhách v každém z nás… Když se dvaadvacetiletá studentka literatury Anastasia vydává na pohovor s mladým podnikatelem Christianem Greyem, netuší, že potká muže, který jí změní život i hodnoty.

Fifty Shades of Grey: Padesát odstínů šedi

359 Kč
Muž jménem Ove
(16x)
O lásce, pořádném nářadí a o tom, proč je důležité jezdit saabem.
Ukázky

Muž jménem Ove

296 Kč
Nebezpečné známosti
(2x)
Moderní zpracování podle nového překladu světoznáméh příběhu o lásce a krutých milostných intrikách ve výpravné dramatizaci s Vilmou Cibulkovou, Jiřím Dvořákem, Klárou Issovou, Janem Medunou, Kristýnou Frejovou a Igorem Barešem.

Nebezpečné známosti

314 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 90 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>