Nejprodávanější tituly - březen 2017
osobní rozvoj

Najděte si svého marťana - 11%
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
osobní rozvoj
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
231 Kč
Jednosměrná jízdenka - 11%
Autobiografický inspirativní román o cestě nejen za znovu nalezením ztraceného já se odehrává v prostředí úchvatného Říma a na jednom malém ostrově na jihu Itálie.V období, kdy ostrov vrní zimní autentickou náladou, tajemnou atmosférou
osobní rozvoj

Jednosměrná jízdenka

251 Kč
223 Kč
Kniha radosti - 11%
(1x)
Svět kolem nás se rychle proměňuje, jsme svědky tragédií celosvětového významu, katastrof, (nejen) osobních neštěstí, nemocí, smrti – lze vůbec v takovém světě, v takové době prožívat radostný život a nenechat strasti, aby nás pohltily?
osobní rozvoj

Kniha radosti

358 Kč
318 Kč
Hluboká práce: Pravidla pro soustředěný úspěch v roztěkaném světě - 11%
(4x)
V dnešní době neustálé online dostupnosti většina lidí ztratila schopnost ponořit se hluboce do práce a své dny místo toho tráví v horečné smršti emailů a sociálních sítí, aniž by si uvědomovali, že existuje lepší možnost.
osobní rozvoj

Hluboká práce: Pravidla pro soustředěný úspěch v roztěkaném světě

314 Kč
279 Kč
Myšlení, rychlé a pomalé - 11%
(11x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.
osobní rozvoj

Myšlení, rychlé a pomalé

566 Kč
503 Kč
Houževnatost – Síla vytrvalosti a vášně - 11%
(2x)
Chcete být úspěšní, ale zároveň chápete, že na vrchol žádné zkratky nevedou? Pak právě v odbornou veřejností i čtenáři oceňované Houževnatosti najdete ideálního průvodce, jak díky kombinaci vytrvalosti a vášně dosáhnout svého cíle.
osobní rozvoj

Houževnatost – Síla vytrvalosti a vášně

359 Kč
319 Kč
Mít vše hotovo - 11%
(2x)
David Allen vás nenaučí zorganizovat si pracovní úkoly proto, abyste mohli pracovat více. Právě naopak! Zavedením metodologie GTD do vašeho pracovního života zefektivníte práci, získáte volný čas, zbavíte se stresu a zklidníte svoji mysl.
osobní rozvoj

Mít vše hotovo

395 Kč
351 Kč
Jak být milejší - 11%
(2x)
Emocím by měl věnovat velkou pozornost každý z nás. Podstatným způsobem totiž ovlivňují kvalitu života, zdraví a schopnost správně uvažovat.
osobní rozvoj

Jak být milejší

89 Kč
79 Kč
Náboženství, hodnoty a vrcholné zážitky - 11%
(1x)
Ve vzrušující a inspirativní eseji zkoumá nejvýznamnější představitel a mluvčí humanistické psychologie Abraham H. Maslow extatické „vrcholné zážitky“ proroků, mystiků a vizionářů, tvořící jádro tradičních náboženství.
osobní rozvoj

Náboženství, hodnoty a vrcholné zážitky

218 Kč
194 Kč
Sprint - 20%

Sprint je jedinečný pětidenní proces řešení náročných problémů. Je praktickým průvodcem při hledání odpovědí na klíčové podnikatelské otázky. Je určen týmům jakékoli velikosti, od malých podnikatelů, startupů až po podniky ze žebříčku Fortune 100.

osobní rozvoj
Ukázky

Sprint

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 254 položek
1 2 3 .. 26 > >>