Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2018

Na útěku
(2x)
Chlapec, jeho otec a pes Alan se nedobrovolně vydávají na cestu poté, co jejich rodné město zachvátila podivná choroba.

Na útěku

266 Kč
Nacistické Německo a Židé 1933-1945
(1x)
Kniha Nacistické Německo a Židé je základní studiem této temné a složité historie.

Nacistické Německo a Židé 1933-1945

359 Kč
Náklaďáky Volvo
Náklaďáky Volvo jsou pokračováním úspěšného románu Doppler a líčí osudy stejného hlavního hrdiny a stejného losa na cestě Värmlandem.

Náklaďáky Volvo

224 Kč
Násilím proti 'novému biedermeieru'
Kniha Násilím proti „novému biedermeieru“ podrobně mapuje vztahy mezi většinovou společností (označovanou zde jako „nový biedermeier“) a menšinovými kulturami v tehdejším Československu a posléze v České republice na konci osmdesátých let.

Násilím proti "novému biedermeieru"

206 Kč
Návnada
Povídky Chucka Palahniuka doprovozené ilustracemi proslulých komiksových autorů, které si můžete sami vybarvit. Ideální omalovánka pro dospělé!

Návnada

332 Kč
Neandertálci jsou tady!
Do Čech se po dlouhé emigraci vrací světoznámý lékaž - genetik, který se po obou stránkách Atlantiku podílel na zásadních vědeckých objevech, mimo jiné na přečtení lidského genomu...

Neandertálci jsou tady!

223 Kč
Nejsem kaktus
Telefonování je hra a telefonát je o detailech. A je právě telefon vaším hlavním pracovním nástrojem? Jste obchodník, manažer, asistentka, telefonistka a chcete zlepšit svou komunikaci po telefonu a zvýšit tak svou úspěšnost při sjednávání obchodních

Nejsem kaktus

89 Kč
Německé odstřelovačské pušky
Jedinečná obrazová historie výzbroje německých odstřelovačů za první a druhé světové války. Již čtvrtý svazek úspěšné ediční řady Propaganda se věnuje velice atraktivnímu tématu – puškám používaným německými odstřelovači.

Německé odstřelovačské pušky

314 Kč
Nepřizpůsobivost
Román Nepřizpůsobivost není snadné jednoznačně charakterizovat podle žánrů. Zcela jistě jde o orwellovskou dystopii, avšak paradoxně vyúsťující v příslib optimistické budoucnosti, přesněji v příslib příští, blíže nedefinované sociální utopie.

Nepřizpůsobivost

206 Kč
Neřest v L.A.

Jak vypadalo Los Angeles v roce 1897? Dědička slavného filmového impéria Metro-Goldwyn Mayer pátrala po tom, co bylo v L.A. a okolí před tím, než se tam začala stavět filmová studia.

Neřest v L.A.

269 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>