Nejprodávanější e-knihy - leden 2018

Technika Mindfulness
(2x)
Bojujete občas s nedostatkem motivace a silné vůle? Jste pořád ve stresu? Přistihnete se někdy, že druhé posloucháte jen tak na půl ucha? Pochybujete o sobě? Právě na vás čekají praktické návody a rady.
Ukázky

Technika Mindfulness

254 Kč
Těžká hodina
Autorova nejvýznamnější sbírka obsahuje nejtypičtější básně proletářské poezie. Wolker zde rozvinul sociální baladu, člověk je v ní drcen sociálními problémy, ale může se bránit. Celá sbírka je velmi silně levicově laděna, je pesimistická.
Ukázky

Těžká hodina

49 Kč
Tichošlap
(2x)
Další kniha autorky bestsellerů Hračka nebo Otrok. Šest dní, paralelní svět podzemí pražského metra, pět životních příběhů, které spojuje jen jedno - tiché kolíbavé kroky muže bez minulosti.
Ukázky

Tichošlap

169 Kč
Trénink techniky řeči
(1x)
Jediná komplexní tréninková učebnice mluvní techniky u nás je určena všem, kteří chtějí hovořit kultivovaným a zvučným hlasem, potlačit zvukovou monotónnost svého projevu a posílit vyzařování své osobnosti.
Ukázky

Trénink techniky řeči

254 Kč
Třicátá Marinina láska
(2x)
Tento román vyvolal v Rusku velké kontroverze a autor byl po vydání obžalován z pornografie. Jde o gradiózní perzifláž - parodii na socialistický realismus budovatelských románů, ale stejně tak jej můžeme vnímat jako existenciální román.
Ukázky

Třicátá Marinina láska

189 Kč
Turbulentní vesmír
(1x)
Vesmír dávno nepatří jen lidem. Křemík proti uhlíku, krev proti supratekutým kapalinám, evoluce je neúprosná. Naštěstí pro Homo sapiens sapiens válčí stroje i proti sobě; spojenectví rychle vznikají a ještě rychleji zanikají, ...
Ukázky

Turbulentní vesmír

99 Kč
Učedník
Než mu schopnost přivolávat démony obrátila život naruby, byl Fletcher prostým kovářským pomocníkem. Nyní se má stát válečným mágem a bojovat proti divokým orkům, kteří ohrožují jeho vlast.
Ukázky

Učedník

149 Kč
V tónech duhového života
Příběh o naději, lásce, hledání, začínající kariéře a životním tápání. Daniel je mladý gay, ambiciózní a talentovaný zpěvák, studuje konzervatoř a zpívá v kapele. Jako každý umělec touží po úspěchu.
Ukázky

V tónech duhového života

159 Kč
Válečné ponorky 1776-1985
Kniha a výkresová dokumentace ponorek je určena jednak pro širokou veřejnost a jednak pro modeláře.
Ukázky

Válečné ponorky 1776-1985

79 Kč
Válka o Irák
Publikace tří českých novinářů, přímých aktérů války v Iráku, přináší v deníkové formě jejich osobní svědectví.
Ukázky

Válka o Irák

199 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>