Nejprodávanější knihy - říjen 2018

Jak se jmenuje tahle knížka? - 11%
(1x)
Autor nám představuje 271 hádanek, chytáků či logických paradoxů a pro kontrolu samozřejmě nabízí i jejich podrobná řešení.

Jak se jmenuje tahle knížka?

269 Kč
239 Kč
Ještě jedna jízda na kolotoči - 11%
(3x)

Kniha je cennou výpovědí o procesu vyrovnání s fatální diagnózou. Může být inspirací a povzbuzením pro všechny, kteří ve svém životě nebo v životě svých blízkých prožívají těžké zkoušky. Je potvrzením zásady: každá krize je zároveň šance.

Ještě jedna jízda na kolotoči

394 Kč
350 Kč
Král, Válečník, Kouzelník, Milovník - 11%
(1x)
Tato kniha se snaží znovuobjevit, posílit a podpořit mužnost v mužích. Podle autorů je mužství utvořeno čtyřmi archetypickými mužskými energiemi, které jsou všem mužům vrozené a slouží různým účelům.

Král, Válečník, Kouzelník, Milovník

269 Kč
239 Kč
Kuchařka pro dceru - 11%
(4x)
Jak se naučit vařit dobře a s chutí? Jak překonat nástrahy složitějších jídel a dosáhnout dokonalosti? Tohle všechno vás Kuchařka pro dceru naučí tak, jak by vás to naučila vaše matka, kdyby na to měla čas.

Kuchařka pro dceru

449 Kč
399 Kč
Motivační tříminutovky - 11%
Motivace a pozornost žáků a studentů během výuky nutně kolísá. Všimne-li si učitel, že jeho výklad nikdo neposlouchá, děti si vyťukávají textové zprávy, štěbetají, zasněně hledí z okna, usínají nebo dokonce spí, je čas na motivační tříminutovku.

Motivační tříminutovky

269 Kč
239 Kč
Nadšení pro lásku - 11%

Třetí cesta Františka z Assisi Všimli jste si, že František z Assisi, na rozdíl od svatých učitelů církve, na obrazech většinou nedrží knihu? Že nedrží kostel ani řeholi jako třeba Basil nebo Benedikt?

Nadšení pro lásku

212 Kč
188 Kč
Nejznámější dětské písničky - 11%
Zpěvník plný not, akordů a textů pro všechny děti i dospělé, kteří si rádi zahrají a zazpívají známé písničky oblíbených autorů Z. Svěráka a J. Uhlíře.

Nejznámější dětské písničky

179 Kč
159 Kč
Paní Láryfáry - 11%
(1x)
Humoristický román, kde hlavní hrdinka paní Láryfáry řeší v šestadvaceti příbězích zákeřné dětské "choroby" tak, že ji všichni milují a stále se k ní vracejí.

Paní Láryfáry

359 Kč
319 Kč
Protistátní bezpečnost - 11%
Kniha renomovaného historika Karla Kaplana nabízí detailní pohled na poválečnou éru, během které KSČ na své cestě za absolutní mocí ve státě budovala své pozice v bezpečnostních složkách, až je zcela ovládla.

Protistátní bezpečnost

449 Kč
399 Kč
Průvodce psychotesty aneb do služebního poměru k policii či hasičům - 11%
Uvažujete o kariéře u policie (P ČR) či hasičů (HZS ČR)? Pak byste se měli připravit na psychotesty, které na vás čekají v rámci přijímacího řízení do služebního poměru.

Průvodce psychotesty aneb do služebního poměru k policii či hasičům

204 Kč
182 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100