Nejprodávanější tituly - listopad 2018
umění

Sketches
(1x)
Unikátní publikace představuje kompletní sbírku skic Jana Kaplického z let 1942-2005. Všech 230 barevných reprodukcí věrně zobrazuje inspirační podněty pro architektonické projekty a návrhy. Anglické vydání.
umění

Sketches

578 Kč
Sulek maluje
(1x)
Známý autor životopisů P. Kosatík si za objekt své knihy vybral osobu svérázného malíře Svatopluka Sulka. Jeho biografie však není jen běžnou knihou „o malíři a jeho obrazech“. Směřuje k širšímu zamyšlení nad životem, proměněným beze zbytku v tvorbu.
umění

Sulek maluje

350 Kč
V+W: Vítězné 'V'
Rozhlasové vysílání z USA z let 1941 - 1942. Dosud nevydané nahrávky z válečného vysílání, které Voskovec a Werich připravovali od roku 1941 do konce války...
umění
Ukázky

V+W: Vítězné "V"

169 Kč
Vitráže
Není snad řemeslný obor, o jehož technice by bylo tak nepřesné a malé povědomí, jako je umělecké sklenářství neboli umění vitráže.
umění
Ukázky

Vitráže

247 Kč
Edvard Beneš v Sezimově Ústí
Reprezentativní fotografická publikace přináší faksimile dopisů a deníků, ale především na čtyři sta unikátních a většinou nepublikovaných fotografií (včetně Sudkových) ze života Hany a Edvarda Benešových v Sezimově Ústí.
umění

Edvard Beneš v Sezimově Ústí

1 019 Kč
K teorii plastičnosti
Problém plastičnosti autor sleduje v dílech amerických minimalistických sochařů, George Segala, Zdeňka Palcra, Miloslava Chlupáče, Karla Nepraše či Stanislava Podhrázského.
umění

K teorii plastičnosti

311 Kč
Kovářství
Všichni zájemci o klasické rukodělné řemeslo se dozví v této zajímavé publikaci mnoho nových informací o historii zpracování železa a kovářství zejména v českých zemích a o současných trendech v tomto krásném oboru.
umění
Ukázky

Kovářství

161 Kč
Můj Janáček
(1x)
V tomto svazku jsou shromážděny tři Kunderovy texty o Janáčkovi, které vznikly ve Francii mezi rokem 1991 a 2004.
umění

Můj Janáček

149 Kč
Nová filmová historie
Antologie Nová filmová historie nabízí odpovědi na některé základní otázky historie filmu, médií a audiovizuální kultury.
umění

Nová filmová historie

500 Kč
Zobrazuji 361 - 370 z 385 položek
<< < 1 .. 35 36 37 38 39 > >>