Nejprodávanější e-knihy - únor 2018

Jezero
(10x)
Bianca Bellová napsala brilantní novelu, která se podobá i nepodobá jejím předchozím knihám. Zůstává syrovost vidění, přesný a úsečný jazyk. Ale tentokrát se ocitáme v úplně jiném světě, hutnějším, hlubším, osudovějším.
Ukázky

Jezero

189 Kč
Vařila jsem pro Picassa
(2x)
Vařila jsem pro Picassa je čtivý román plný barev a překvapivých dějových zvratů, který vypráví o umění, provensálské kuchyni, rodinných vztazích a síle tvůrčího přístupu k životu.
Ukázky

Vařila jsem pro Picassa

339 Kč
Příběh služebnice
(13x)
Pochmurná vize blízké budoucnosti Spojených států amerických, které se z demokratických výšin propadly do všeobjímajících hrůz totalitního režimu. Kniha se stala předlohou pro filmové a aktuálně také pro úspěšné seriálové zpracování.
Ukázky

Příběh služebnice

198 Kč
Hra na smrt
Augustin Veliký a jeho přátelé vyšetřují mystický případ mrtvé dívky ...
Ukázky

Hra na smrt

249 Kč
Medvědín
(7x)
Pro většinu lidí neznamená vítězství na juniorském mistrovství v ledním hokeji nic moc, ale pro obyvatele Björnstadu to znamená všechno.
Ukázky

Medvědín

299 Kč
Nokturno
Starou paní, kdysi světoznámou klavíristku, zabily dvě střely do srdce. Uprostřed noci, v lezavém lednovém počasí ve velikém zlém městě detektivové z 87. revíru pátrají po stopách, po zbrani, po vrahovi. J
Ukázky

Nokturno

179 Kč
Italské boty
(4x)
Překvapivý a dojemný příběh muže, který se ocitne na prahu svého obrození.
Ukázky

Italské boty

199 Kč
Polární záře
V Severním ledovém oceánu se kapitán jaderné ponorky ruské federace Alexander Gomelskij snaží vypořádat s řadou záhadných událostí a selhaní, ke kterým dojde při návratu z rutinního námořního cvičení.
Ukázky

Polární záře

249 Kč
Rázová vlna
(1x)
Dokončení akčních postapokalyptických bestsellerů Spad a Poločas rozpadu.
Ukázky

Rázová vlna

259 Kč
Robot na konci tunelu
(9x)
Stojí lidstvo na prahu ráje, anebo naopak pomalu degeneruje a řítí se vstříc svému konci? A jsme odsouzeni do role pouhých diváků, anebo můžeme o svém osudu rozhodnout sami?
Ukázky

Robot na konci tunelu

171 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>