Nejprodávanější knihy - únor 2018

Noc
(5x)
Během vyšetřování vraždy na ropné plošině narazí norská inspektorka Kirsten Nigaardová na sérii fotografií. Čtvrté pokračování bestsellerové série s kriminalistou Martinem Servazem.

Noc

404 Kč
Člověk a jeho symboly
Bohatě ilustrovaná kniha je prvním a jediným dílem, v němž C. G. Jung vykládá laickému čtenáři svou nesmírně vlivnou teorii symbolů, jak se projevují především ve snech.

Člověk a jeho symboly

899 Kč
Do pekel a zpět: Evropa 1914-1949
(7x)
Renomovaný britský historik Ian Kershaw se věnuje nejtvětší tragédii evropských dějin 20. století a čtivým způsobem se smyslem pro detail čtenářům nabízí odpovědi na otázky, které jsou stále aktuální.
Ukázky

Do pekel a zpět: Evropa 1914-1949

538 Kč
Nejlepší pro všechny
(6x)
Jak můžeme vědět, co je pro ostatní nejlepší, když sami být šťastní neumíme?
Ukázky

Nejlepší pro všechny

296 Kč
Poutník časem chaosu
(5x)
Stojíme na prahu velké proměny. Neklid zažíváme všude kolem sebe. Co nám ta proměna přinese a kdy přijde, se můžeme jen domnívat. Je dobré si ale uvědomit, že podobné předěly zažívali lidé tisíce let před námi. Ne vždycky musí znamenat katastrofu.

Poutník časem chaosu

359 Kč
Hotýlek
(12x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
Ukázky

Hotýlek

359 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
Kniha smíchu a zapomnění
(5x)
Celá tato kniha je román ve formě variací. Jednotlivé oddíly následují po sobě jako jednotlivé úseky cesty, která vede dovnitř tématu, dovnitř myšlenky, dovnitř jedné jediné situace, jejíž pochopení se mi ztrácí v nedohlednu.

Kniha smíchu a zapomnění

317 Kč
Koncept kontinua
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.

Koncept kontinua

168 Kč
Problém tří těles
(17x)
První díl trilogie s rozmachem Duny a stejnou dávkou akce jako Den nezávislosti.
Ukázky

Problém tří těles

449 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>