Nejprodávanější e-knihy - duben 2018

Paměti poslance parlamentu - 20%
(2x)
Paměti poslance parlamentu s podtitulem Sexyromán jsou podivným politickým spiskem, příběhem napsaným v rytmu sexuálního aktu jako nejsžíravější, nejbizarnější a nejanarchističtější odsudek demokratické totality, jak ji známe z posledních let.
Ukázky

Paměti poslance parlamentu

98 Kč
78 Kč
Podnikání malé a střední firmy - 20%
Již třetí, aktualizované a doplněné vydání základní publikace o řízení malé a střední firmy je určeno majitelům a manažerům vznikajících i již zavedených firem a studentům vysokých škol.
Ukázky

Podnikání malé a střední firmy

373 Kč
298 Kč
Pohádky - 20%
(1x)
Veškerá pohádková tvorba známého českého klasika.
Ukázky

Pohádky

49 Kč
39 Kč
Praga Piccola - 20%
(9x)
Historie jedné rodiny, jednoho města a jedné továrny z doby konce Rakouska-Uherska a ve slavném dvacetiletí Československé republiky tak, jak ji ve svých zápiscích zachytil libeňský rodák ing. Bertold Neuman a do románové podoby převedl Miloš Urban.
Ukázky

Praga Piccola

198 Kč
158 Kč
Profese manažera v organizacích veřejné správy - 20%
Kniha „Profese manažera v organizacích veřejné správy. Charakteristika manažera, zastávané role a vybrané personální činnosti“ je tematicky členěna do tří bloků. Tato monografie byla zpracována na základě projektu vědeckovýzkumného úkolu č. 4/3.
Ukázky

Profese manažera v organizacích veřejné správy

69 Kč
55 Kč
Průvodce pozitivní psychologií - 20%
Kniha jako první na našem trhu komplexně seznamuje čtenáře s dosavadním vývojem dnes velmi aktuálního psychologického směru – pozitivní psychologie.
Ukázky

Průvodce pozitivní psychologií

322 Kč
258 Kč
První pomoc - 20%
První pomoc - pracovní sešit je moderně zpracovanou učební pomůckou pro žáky SZŠ. Stručnou a srozumitelnou formou seznamuje žáky SZŠ a zdravotnických lyceí se základními pravidly poskytování první pomoci.
Ukázky

První pomoc

169 Kč
135 Kč
První pomoc I - 20%
Přepracované vydání úspěšné dvoudílné učebnic první pomoci pro zdravotnické obory je doplněné o nejnovější poznatky v oboru. První díl zpracovává témata: zhodnocení stavu nemocného, obvazová technika, polohování a transport pacienta ...
Ukázky

První pomoc I

157 Kč
126 Kč
Příliv smrti - 20%
Román klasika science fiction.
Ukázky

Příliv smrti

109 Kč
87 Kč
Případ úzké dýky
(1x)
Úvodní část série dobrodružných historických detektivek, které se odehrávají na Velké Moravě.
Ukázky

Případ úzké dýky

169 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100